Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego niektóre kobiety w ciąży noszą za małe ubrania?

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie? Ja nie kupowałam duzo ubrań ciążowych. Właściwie to tylko 2 pary spodni, 2 spódniczki i 1 sukienkę. Bluzki nosze te co przed ciążą. Oczywiście nosze tylko te które pasują. Ale dzisiaj widziałąm dziewczyne, której bluzka co chwilę sie podnosiła. Miała duużo widocznych rozstępów na brzuchu. Bluzka sie podnosiła i tak była po kilka min zanim ją opuściła. Wyglądało to naprawdę nieładnie. Inna dziewczyna miała "normalną" spódniczkę, ktora miała założona bardzo nisko tak, że majtki było jej widać ( bo pewnie wyżej sie dopiąć już nie mogła "Bluzka tez dosyc duzo odsłaniała...nie wiem czy po prostu chciałą się brzuchem pochwalić czy co...nawet moi koledzy to komentowali, ze wyglada takie cos naprawde nieestetycznie

Gość ^Asienka^
Autorko troszke emapatii... Myślisz, że jakas kobieta chciałaby się chwalić brzuchem z rozstępami? Pewnie nie miała kiedy albo nie miała kasy czy cos ....

Gość gość
nie pierniczcie o braku kasy. Nie ma dziewczyna na spodnie ciążowe to jak utrzyma dziecko? Mi tez szkoda było wydawac kasy na wiele ubrań dlatego miałam spodnie i spódniczkę z allegro - gatunkowo świetne, a zapłaciłam za obie te rzeczy z przesyłka 80 zł. 2 spódniczki kupiłam w lumpeksie za chyba 7 zł.

Gość ^Asienka^
Może nie ma kasy za bardzo. Może wpadła niespodziewanie i oszczędza na dziecko. No autorko pomyśl na zdrowy rozum, kto chciałby się chwalić brzuchem z rozstępami?

Gość gość
1. brak gustu, klasy,brak wzoru w rodzinie 2 . myslenie, ze w ciazy wszystko wolno czyli zrec, wywalac brzuch na wierzch, isc na l4 od momentu zrobienia testu ciazowego mimo braku jakichkolwiek przeciwskazan

No ale nie wszystkie dziecko planowały. I niektóre po prostu NIE MAJĄ KASY. Szkoda im kupować ciążowych ubrań. Jakby nałożyła tshirt męża czy faceta to byś napisała że chodzi w za dużych rzeczach meskich. Ubiera się jak się ubiera i wszystko w temacie. Mi też się nie raz nie podoba jak komuś się cellulit przebija przez legginsy ale napewno nie rozkminiam dlaczego ubrała się tak a nie inaczej. Nie moja sprawa.

Gość gość
kupowałaś w lumpeksie pytanie wraca do ciebie jak utrzymujesz dziecko? dzieci się pewnie śmieją ,że ubierasz je w lumpeksie a gdzie je stołujesz?

Gość gość
kupiłam w lumpeksie bo często chodze po lumpach i wybieram fajne rzeczy. To nie znaczy, że nie utrzymam dziecka bo w lumpach kupuję...

Gość gość
przepraszam was bardzo, ale ja bluzki nosze te sprzed ciąży. A jestem w 35.t.c. po prostu nosze bluzki, ktore były trochę dłuższe lub tuniki. Też mi szkod abyło pieniędzy na ubrania ciążowe dlatego mam tlyko 1 spodnie i 1 spódniczkę. I to mi wystarcza. Naprawdę nie trzeba wydać wielu pieniędzy aby nie odsłaniac brzucha. Zreszta mi się wydaje, że niektóre kobiety gdy sa w ciąży to uważają, że nie musza jakoś ładnie wyglądać bo sa w ciązy. Moja kolezanka np. w ciązy przestała dbać o higienę bo po co? Nie raz gdy do niej przychodziłam miała taki tłuste włosy jakby ich nie myła przez miesiąc. Na moje pytania dlaczego nie dba o siebie mówiła, że "po co i tak mało wychodzi"

Gość polskie dziolchy:D
jezu,jakie z was kamery a co cie to obchodzi jak ktos wyglada. zapraszam cie wsiuro do wiekszego miasta zagranica,z wrazenia pewnie psychiatryk zaliczysz. naprawde zajmujesz sie takimi sprawami typu jak kobieta w ciazy byla ubrana,ktora spotkalas na ulicydo tego.? musisz byc niezle sfrustrowana

Gość polskie dziolchy:D
i jeszcze w Polsce obsrane przez psy trawniki,chodniki to norma,dziury na ulicy tez,domy z ktorych tynk odpada,,smieci na ulicy i mozna wymieniac a wy sie przejmujecie tym jak kobieta w ciazy byla ubrana?albo ze miala legginy,a nie powinna miec? i dlatego ten kraj wyglada jak wyglada,bo wy sie takimi glupotami zajmujecie!patrzec na innych to wasz zyciowy cel. A zeby zrobic cos zeby zylo sie wam lepiej to nie,po co? Macie plytkie horyzonty mysleniowe

Gość gość
Ja w ciąży z ciążowych ciuchów kupiłam tylko 1 spodnie. Miałam w szafie sporo luźniejszych rzeczy, więc nie było sensu kasy wydawać. A w co się inne kobiety w ciąży ubierają to mnie tyle co zeszłoroczny śnieg interesuje. Komuś się nie podoba to niech nie patrzy, proste.

Gość gość
ciężarna nie może, ale dzieci 4ro letnie w majtach i 3 letnie w pampku to jest ok? nie wasza sprawa jak to ktoś mi powiedział

moze jej nie obrzydzaja te rozstepy? mnie np. strasznie razi odprysniety lakier na paznokciach, a jesli juz ciemny to makabra. wole nie malowac niz chodzic z odpryskami - stad przy dziecku u rak maluje nieczesto, za to robie manicure japonski. a masa kobiet, ktore znam jakos tak chodza, mimo ze ogolnie o siebie dbaja.

Gość klloppal
dziunia moze zajmij sie np sportem,czytaj ksiazki,skup sie na rodzinie,to nie bedziesz zwracac uwagi na innych.Masz niska samoocene,serio

Gość gość
i dlatego ten kraj wyglada jak wyglada,bo wy sie takimi glupotami zajmujecie!patrzec na innych to wasz zyciowy cel. Dokładnie. Super to ujęłaś!

Gość gość
a dlaczego tak bardzo interesuje was co robia inni? Jak chce sie ubierac w za male ubrania, to niech sie ubiera? Ciebie uwiera, do licha czy co? :D