Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzosmutnyczlowiek

ciagle zrywanie

Polecane posty

Gość bardzosmutnyczlowiek

Hej. Krótko: jestem zakochanym w kobiecie facetem. to dopiero poczatek, niecaly miesiac. Niestety, na wiecej sie nie zanosi, dzis mnie zostawila. Problem w tym, ze to nie pierwszy raz, kiedy to robi, choc dzis powiedziala to najbardziej radykalnie i mocno. Szczerze powiedziawszy jestem tym zaskoczony. Uklada sie. Podoba mi sie bardzo. A wciaz slysze, ze ona mi nie zaufa, ze jestem przystojny, ze pewnie beda inne... Zalezy mi na niej, Wyszedlem od niej ze lzami w oczach i z poczuciem, ze jestem smiec. Bedzie mi jej brakowac. Tylko kutde, o co wgl chodzi??!

Gość Pudlo wiagry Sp. z o.o.
nie przejmuj sie idiotkami, na pewno szuka jelenia :classic_cool:

Gość gość
Ja jestem kobietą ale również nie rozumiem takiego zachowania...skoro sie wam układa, jest w zwiazku dobrze to dlaczego Cię zostawia?? Może ma innego..?

Gość gość
to zwykla manipulatorka. Moj byly byl taki sam. Przez niego czulam sie jak nic nie warty smiec i niemal blagalam go zeby wrocil, a on robil mi laske , ze ze mna byl. Co chwile ze mna zrywal tylko po to zeby pojechac mi po psychice i zaraz wrocic jakby nigdy nic. I znow zerwac. To byly najgorsze 3 lata mojego zycia, jakas kompletna masakra :/ :/ :/ nie pakuj si e w to, bo ta babka zrobi Ci z psychiki jesien sredniowiecza. I bedziesz znosil kazdy jej blad 'bo przeciez jest tak dobrze' . Szkoda slow do takich ludzi

Gość gość
Odpuść ją sobie. O wiele lepiej wiązać się z kimś kto wie czego chce. Swoją drogą nie słyszałem o przypadku, żeby facet rzucił dziewczynę bo jest za ładna.

Gość Chyba ona potrzebuje terapii
A ile macie lat? Może ktoś ją wcześniej zdradził, zranił? Może w domu miała złą sytuacje, a ojciec źle traktował matkę? Myślę, że źródłem jej problemów jest niedowartościowanie i pewnie jakieś zranienia, ma duże lęki przed odrzuceniem.