Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość misia1-2-3-4-5-6

truskawkowa milosc

Polecane posty

Gość misia1-2-3-4-5-6

hej chciałabym się poradzić was. :) W czerwcu chodziłam na zarobek na truskawki i poznałam tam takiego marka ma on 38 lat ( ja mam 17) i tak z początku zaczeliśmy ze sobą rozmawiać w końcu przerodziło się to w coś innego on zaczął sypać komplementy itp. zaczął podbijać do mnie a we mnie coś drgnęło właściwie to od początku czułam coś innego do niego niż jak do każdego kolegi. W końcu pewnego dnia on mnie pocałował byłam w siódmym niebie:) Truskawki wkoncu się skończyły. Na koniec dałam mu numer obiecał ze zadzwoni. Czekałam na telefon całymi dniami i tęskniłam, chodziłam jak struta. Nie wiedziałam co ze sobą zrobić po kilku dniach rodzice zaczęli dziwnie się na mnie patrzeć i uświadomiłam sobie ze musze się ogarnac. Postanowilam ze musze o nim zapomniec. Lecz po tygodniu dostalam telefon z nieznanego mi numeru odebralam i uslyszalam jego glos. Powiedzial ze dluzej nie wytrzyma i za 15 minut bedzie u mnie na wsi mam wyjsc. Teraz spotykamy sie co tydzien w sobote bo w tygodniu on pracuje. I mam dylemat czy ciagnac to dalej czy to sie wszystko na dluzsza mete uda???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować