Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksiiia

masturbacja u kobiet

Polecane posty

Gość ksiiia

Kobiety, jak Wy to robicie? chodzi mi o zabawę palcami, bez żadnych zabawek. Tak żeby osiągnąć orgazm. Jakies "techniki", metody?

Gość gość
ile ty w ogole masz lat?

Gość gość
eh wakacje i gimnazjum jeszcze nie śpi :)

Gość Madddafffakkka
Może to chore ale wyobrażam sobie że lize mnie tam jakiś przystojniak albo mała opłacona japonka, muszę też jednocześnie bawić się sutkami - bez tego nie dojde - a paluszki wiadomo, dotykam c*pki w odpowiednim dla mnie tempie - każda kobieta lubi innej intensywności dotyk.

Gość ona1234567891
japonka? jestes bi?

Gość gość
musisz sama siebie wyczuć, je jeszcze niedawno nie potrafiłam się sama doprowadzić a nie jestem z gimnazjum

Gość gość
ćwiczenie czyni mistrz, ale nie przesadzaj z masturbacją, bo można się od tego uzależnić i później nie będziesz mieć rozkoszy przy stosunku z facetem.

Gość Madddafffakkka
Tak jestem bi, czasami też potrzebuje silniejszych doznań i wyobrażam sobie że jestem brutalnie gwalcona przez kilku mężczyzn :/ wiem - chore, za nic nie chciałabym doświadczyć przemocy seksualnej, no chyba że w formie "zabawy kontrolowanej" jak często czynię z moim facetem... lubie dominację, ale czasami mam ochoty zdominować jednak najchętniej kobietę, kręci mnie też gdy ktoś może widzieć jak uprawia seks, albo mnie przylapac, dlatego wszelkie miejsca publiczne, toalety, plaża, klatki schodowe, samochód, park - uwielbiam :)

Gość gość
a jak to jest z kobietą, gdybyś miała porównać z seksem z facetem?

Gość ona1234567891
madafaka moze popiszemy na emaila?

Gość Madddafffakkka
Wybacz ale pisze z tel i nie bardzo chce mi się "walczyć" na emailu, a jak jest z kobieta? Zależy pewnie z jaką heh bo każda jest inna przecież, ale z moich doświadczeń? Delikatniej, co niestety skłania mnie ku mezczyznom, potrzebuje silnego faceta, który trochę mną "popomiata" w łóżku :p mój partner trenuje kulturystyke heh i na szczęście uwielbia dominować, często odgrywamy różne sceny, często drocze się z nim udając że nie chce a on robi to jakby siłą, to poniekąd zaspokaja moje fantazje odnośnie g****u, bo jednak czuje się bezpiecznie i wiem że gdy powiem stop - przerwie zabawę, a czasami naprawdę musi być bardzo agresywny bo po prostu tego potrzebuje, ja w ogóle mam podkrecane fantazje, nie wstydzę się ich i wprowadzamy w życie, oczywiście zachowując zdrowy rozsądek :)

Gość Madddafffakkka
Kobieta ma przepiękne ciało i fantastyczne piersi i seks oralny zazwyczaj jest lepszy, ale nie zastąpi mi twardego kutasa choćby nie wiem jak się starała i nie ma tyle siły by jedną ręką unier****miać mnie totalnie nawet gdy z całych sił się wyrywam, więc każda z płci ma coś czego nie jest w stanie dać druga heh bo seks seksem, umiejętności swoją drogą ale piersi i penis nie idą w parze :p