Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świadek tego wydarzenia

Nowe określenie wśród kobiet jak widzą przystojniaka

Polecane posty

Fridzia :) To co gadam to i robię ;)ot i taka mała różnica między nami (bez obrazy ),ty dużo gadasz na kafe OZP itp ;)a w realu koty glaskasz ..po jajkach ..;)-nie obraz się Damo ♥!;)

Gość gość
chyba to co piszę sam w sobie nieudany jestem:P typowy taki kozak w necie pipa w świecie:D

ZONG pralinku, moj kocurek jest wykastrowany :P :D ..... i nie jest ze mna tak zle, zebym nie wiedziala co mowie 🖐️ .... tak sie sklada, ze zawsze stoje przed swoim e-... nie obrazaj sie, tylko zapanuj nad emocjami :)

Haha :) Fridzia nie obrazaj się babciu na mnie ;)nad emicjami panuje lepiej niż ty liczysz do dziesięciu;).

Gość gość
sie ma lustro nie?:P co się będe oszukiwał jeszcze nieslusznie wyda mi się,żem lepszy i zagadać mi się do jakiejś zachce,a jak się zgodzi? Po co mam twarzowe płacić przy kazdej wejściowce:D

pralinku, no niestety ..... nie wychodzisz z pieluch... :(

ja tez mam lustro :) ... chyba kazdy ma lustro... nie musisz sie chwalic :)

Gość gość
EJJ a wy dajcie spokój !! mało tych pomarańczowych dziwaków sie wyzywa:O Mogę prosić?:)

Uuuu fridzia :) Bo co bo cię nie głaskam ???jak kocura ??nie lubie kotów i czesto kopie je w duupe ;)-oczywiscie się nie obraz ;)haha

aż tak źle?:-o e tam, więcej wiary w siebie, ja tam w Ciebie wierzę...coraz mocniej;)

pralinku, nie wychodzisz z pieluch ..... niestety... nawet rec cie przerasta intelektem, chociaz mniej mowi..... czasem niemowienie nawet lepiej brzmi :)

Gość gość
żle odebrałaś to nie było chwalenia frida:)

Gość gość
coraz mocniej? a ja tu tak znikąd z tym szerokim ryjem w te wąskie drzwi:D podnosisz mnie na duchu możesz jeszcze coś skłamać?:P

Gość gość
wiem,że wiesz i specjalnie tak napisałem:P

Fridzia :) Jestem szczery ;)a o mój intelekt się nie martw kafe to nie mensa ;) Prof. Przed nazwiskiem nie masz więc nie zachowuj się jak Kołodko Grzesiu na wykladach ;)

Hey chłopcy może któryś muśnie mnie językiem po jajeczkach ;) Kocham umięśnionych chłopców, mam kisiel w majtkach na sam widok ;) 🌼

Gość a to jeszcze nic
Pfff, co tam kisiel w majtkach. Niektórzy mają wodę w kolanie! Albo cukier w kostkach...

Gość gość
cukier atakujesz fridę jak myślisz zatem kto to?

może rzeczywiście to ta charakterystyczna twarz (czyt.szeroki ryj), sprawiła, że wypatrzyłam Cię z daleka;)...jako, że to erotyczny a ja mam kłamać, to napiszę, że masz dużego kutasa-o!;)

ja juz nic nie wypatrze, bo mi sie oczy zamykaja ;) ... ale zawsze moge liczyc na rany'e :) .... chyba powie kogo widzi ;)

Gość gość
teraz to już faktycznie bajki opowiadasz chociaż dobrze,że te dla dorosłych:D nawet nie moge napisać,że mały ale wariat bo Ty od kłamania jesteś:P

Fridzia 👄;) Co złego to nie ja ale naucz się przyjmować krytykę na swój temat i będzie dobrze .;)odpocznij weź głęboki oddech i dawaj dalej przed siebie !

Gość stare jak świat
określenie prostackie, ale na pewno nie nowe.

Gość gość
jak się urwało to dobranoc przyjemnej nocy i dzieki za pogawedkę:)

oj pralinku, dobrze, ze chociaz na to sie zdobyles.... wygogluj slowo "krytyka" 👄 .... daleko mi do obrazy... tak sie sklada, ze nie naleze do obrazliwych.... najwyzej niektorych omijam z daleka .... a wiesz dlaczego? .... bo jestem chowana na madrosciach ze skarbnicy powiastek ludowych mojej babci ..... " nie ruszaj goowna bo smierdzi ... lub nie wdepnij w goowno, bo smrod bedzie sie za toba ciagnal latami... dlatego dobrze jest patrzec pod nogi" :) jest ich duzo, duzo wiecej.... poza tym czytano mi bajki.... dlatego jestem wyrozumiala dla dzieci, mlodziezy i niektorych doroslych :) ... przynajmniej staram sie zrozumiec ich zachowanie .... i nie ublizam .... co chyba zdazyles zauwazyc :)