Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świadek tego wydarzenia

Nowe określenie wśród kobiet jak widzą przystojniaka

Polecane posty

cieszę się, że czasem wpadają tu "normalne" pomarańcze, trzymaj się i pisz częściej ;)🖐️

no tak.... to znaczy, ze tylko ja oczywiscie nic nie wiem :( ... to sie nazywa kolezenstwo ;)

Fridzia :) Dobrze babcia ci mówiła ;)dlatego jak zauwazylas od pewnego czasu cię omijam bo patrzę pod nogi ;)(tylko się nie obraz ). Babcia jeszcze mówiła "jeśli plują ci w twarz to nie udawaj że to deszcz bo świnią nie jesteś "-;) Mówisz A dostajesz B !

:D:D:D.... pralinku.... omijaj mnie bardzo cie prosze .... grzecznie .... i nie opowiadaj o deszczu i swini ;) ja mieszkam w lesie, a w lesie nigdy nie pada.... nie ma szans :D :D:D 🖐️

zapomnialam dodac.... ktos musi byc madrzejszy.... przewaznie jest to babcia ;) 🖐️

Fridzia :) Jesteś najmadrzejsza,najładniejsza,najlepsza :):) A że mieszkasz w rezerwacie cóż zdarza się ;)teraz wiem czemu szczekasz na LUDZI :):):)

Gość r online
czyja babcia?:-o dobra, nieistotne, lepiej się nie wtracac w klotnie kochankow:-o

He dobre ;) Moj najlepszy zaslyszany txt: "fajna d**a z ryja byla" ;D lalem ;)

pralinku, jestem pod wielkim wrazeniem twojej przenikliwosci ..... wydaje mi sie nawet... ze po kres mych dni :) 🖐️

Fridzia 👄:) Wiem spoko ;) Jak będziesz się chciała umówić na ONS (wczoraj się tego nauczylem )to daj znać ...;) Tylko zero miłości żebyś się czasem nie zakochala ;)bo nie będę twoim 6tym mężem ..;)