Gość Kinga Napisano Styczeń 28, 2020 Ja nie byłam przekonana co do plastyki uszu ale teraz nie żałuję. Miałam bardzo odstające uszy przez które miałam wiele kompleksów. Wykonałam plastykę w Krakowie u Dr Marty Raczkowskiej Muraszko i teraz czuję się o wiele lepiej. Sam zabieg był wykonany precyzyjnie i szybko mogłam wrócić do normalnego funkcjonowania. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Justyna Napisano Styczeń 28, 2020 Ile kosztują "nowe" uszy ? Bo ja ma okropne. Nie dość że duże to odstają jak u małpy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VivienneN 0 Napisano Lipiec 8, 2020 Wykonywałam korektę odstających uszu w SCM estetic za pomocą nici Aptos u dr Karoliny Małek-Stelmachowskiej. To jedna z najbardziej empatycznych, a jednocześnie w pełni profesjonalnych lekarzy, jakich miałam przyjemność spotkać. To sprawiło, że zabieg przebiegł sprawnie i w miłej atmosferze. Mogę z czystym sercem polecić zarówno samą Panią, jak i klinikę. Zabieg jest super, bo nie wiąże się z rekonwalescencją, a efekty są mega. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cambiodoloor 0 Napisano Październik 12, 2020 Cena jaką ja zapłaciłam dokładnie za zabieg to : koszt w klinice zabiegu korekcji uszu 4400zl, przed zabiegiem obowiązkowe badania krwi itp. Ok. 100zl i pierwsza wizyta konsultacje 200zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cambiodoloor 0 Napisano Październik 12, 2020 A powiedzcie mi jak to jest ze smarowaniem jakimiś żelami po zabiegu? Zabieg miałam wykonywany 3 dni temu i lekarz na stole operacyjnym powiedział mi słowa "lioton 1000" rozumiem że chodzi o o taką maść ale kiedy mam jej użyć? Po ściągnięciu bandażu po korekcji czy po ściągnięciu szwów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cambiodoloor 0 Napisano Październik 12, 2020 12 minut temu, cambiodoloor napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwiska80 0 Napisano Grudzień 3, 2020 siostra operowała uszy w łódzkim Dermed. operowała ją dr Dorota żukowska, efekt super na prawde. w koncu ma ładne, jak neleży uszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iprra 0 Napisano Kwiecień 13, 2022 Sam zabieg bolesny nie jest bo wykonywany jest w znieczuleniu. Po zabiegu trochę boli, ale nie jest to jakiś wielki ból, ratowałam się tabletkami przeciwbólowymi i to wystarczyło. Poza tym bolało jedynie kilka dni. Bardziej uciażliwe było dla mnie noszenie tych wszystkich opasek, ale z czasem się przyzwyczaiłam. Mogłam pracować w domu, tak wiec nikt mnie nie widział. Dodam od siebie, że zabieg wykonywałam u pani doktor Raczkowskiej w Krakowie:https://www.raczkowska.pl/korekcja-uszu/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wikta 0 Napisano Grudzień 1, 2022 Czyli nie tylko mnie tak denerwowała opaska, ale do wytrzymania Mnie operowała dr Dorota Żukowska w klinice Dermed w Łodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach