Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktos mial tylko jednego rodzica na swoim slubie?

Polecane posty

Gość gość

moja mama bedzie sama a z drugiej strony beda oboje z rodzicow. boje sie ze mama zle bedzie sie czula sama :/ jak bylo u Was?

Gość gość
Nie bedzie tak zle:) Mama napewno bedzie miala adoratorów do tanca:)

Gość gość2727
Hej. A jaka jest tego przyczyna , że będzie tylko twoja mama? U mnie prawdopodobnie też będzie tylko mama niestety tyle ,że moja mama jest chora więc to co innego ale ważne , że będzie:)

Gość gość
bo jest w separacji z mezem a ja z moim ojcem nie utrzymuje kontaktow

Gość gość
A może mama ma jakiegoś lubego,to jeśli to nie jest dla Ciebie problem,to zaproś go,by mamie było raźniej:)

Gość gość
no wlasnie jest z nim w separacji - to nie jest moj ojciec. i tak wyszlo w sumie przed samym slubem i przykro mi i jej pewnie rowniez ze bedzie sama :( dlatego mysle ze podziekowania dla rodzicow odbeda sie w domu zaraz po blogoslawienstwie bo nie chce jej dodatkowo robic przykrosci ze rodzice narzeczonego stoja razem wszyscy goscie patrza a ona stoi sama :(

Gość gość
No dobra ale mama nie ma jakiegoś kolege,którego darzy sympatią? A podziękowania można jak najbardziej zrobić na sali,ale to juz twój wybór....

nie ma nikogo. dopiero co rozstala sie z mezem i jest rozbita. przykro mi cholernie ze tak wyszlo i to przed samym slubem.

Tak, była tylko moja mama i oboje teściowie. Nie było to najmniejszym problemem dla nikogo, mama bawiła się dobrze.

Gość gość
Od strony męża nie było ani ojca ponieważ nie utrzymują kontaktów ani matki bo odmówiła przyjścia pewnie z powodu chytrości żeby nie dać pieniędzy na wesele. Nie wyobrażałam sobie nie podziękować rodzicom na sali zwłaszcza że sfinansowali mi wesele. Mąż sam płacił za swoją część.

Gość gość
Dodam że wesele upłynęło w miłej atmosferze mimo że od strony męża nie było ani jednego rodzica. Przynajmniej wie na kogo w życiu może liczyć a na kogo nie

Będzie dobrze,nie martw się :) To będzie Twój dzień więc skoncentruj się bardziej na sobie i mężu. Mama musi to udźwignąć. Na moim ślubie rodzice były w czasie załatwiania rozwodu. Natomiast jak za mąż wychodziła moja szwagierka to jej rodzice żyją a jej męża oboje nie. Takie życie.

Gość gość
Na naszym ślubie nie było rodziców mego męża,gdyż wcześniej odeszli z tego świata i wiadomo było mu przykro,że w takiej chwili ich nie ma,ale za to bawił sie super. Zobaczysz,że mama też będzie dobrze sie bawić pomimo,że jest sytuacja teraz u niej taka a nie inna,nie sądze by chciała aż tak popsuć Ci ten dzień,by na pokaz płakać po kątach i sie użalać nad sobą.....

Gość wolna strona 2
a ja wlasnie podziekowalabym mamie na sali, przy wszytskich, zeby kazdy wiedzial, ze masz wspaniala mame i ona sama dale rade...

Gość gość
Nie ma co przesadzać, będzie jej głupio jak sama dostanie kwiatki, a poza tym będzie ok jak nie będzie miała męża/partnera po prostu do zabawy czy rozmowy? I tak przyjdzie sama, wszyscy to będą widzieć, a na pewno będzie jej miło jak jej kwiatki dasz. Przeważnie potem jest taniec dla rodziców, więc spokojnie może z nią zatańczyć twój mąż, a Ty jako panna młoda raczej nie zostaniesz sama tylko sam ktoś podejdzie :)