Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asiula Cebula

Mam helmintofobię

Polecane posty

Gość glisda ludzka
jakies konkretne robale cie przerazaja?

Wszystkie :( Najbardziej te duże np. taki zielony, latający żuk :O wstawiłabym zdjęcie, ale nie mogę nawet oglądać tego paskudztwa. Ogólnie wszytskie co mają kształt owalny/okrągły i bardzo przeraża mnie jak mają na sobie jakieś wzorki. nawet biedronki się ostatnio boję. Te podłużne np. dzdzownice mnie az tak nie przerazają, moge spokojnie na nie patrzeć na żywo.

ilekroć jestem w lesie i coś takiego spotkam to drę się wniebogłosy :O nikt nie chce ze mną chodzić na spacery do lasu nawet...w sumie ja tez nie chce, ze wzgledu na to własnie jak to opanowac? bo czytałam, ze trzeba po prostu przyzwyczajać się np. oglądajac te stwory :O ale ja nawet jak otworze zdjecie w googlach to krzyczę :/ mało co nie płaczę...

Jakiś czas temu widziałam mszyce na liściu...niby małe stworzonko, ale w takiej ilości jak zobaczyłam to myślałam, ze drgawek dostanę :(

Aż mi zimno do tej pory :( w dodatku rodzina sie ze mnie śmieje i nie może zrozumiec mojego lęku...ja sobie tego nie ubzdurałam. Odkąd pamiętam boję i brzydzę się tego paskudztwa.

Gość gość
też mam

NIE UWIERZYCIE !!! Wyszłam na zewnątrz, idę sobie, a tu ten zielony robal leciał :O :O :O już nie mam sił :( uciekłam do domu z krzykiem