Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mógł sie obrazić?

Polecane posty

Gość gość

hej, poznałam na czacie faceta jakieś2 miesiące temu. fajnie nam się rozmawia i planujemy się spotkać (on jest z daleka, więc spotkalibyśmy się w mieście pomiędzy jego miejscowością a moją). on nie uprawiał seksu od ok. roku, dziewczyna go zdradziła. mimo, że całkiem miło nam się rozmawia, to mam swoją opinię wyrobioną na temat facetów - oni myślą tylko kroczem. spytałam go wczoraj, czemu chce się ze mną spotkać, skoro mało się znamy, a szans na poważny związek raczej nie ma, ze względu na odległość. on mi na to, że interesuje go moja osoba, że fajnie się rozmawia, i chce mnie bliżej poznać. dla mnie to jest ogólnikowy bełkot, który można wcisnąć każdej osobie na tej planecie, więc mu powiedziałam : "daj spokój, przecież wiem, że chcesz tylko zamoczyć" on się obraził, odwołał spotkanie (planowane na przyszły tydzień) i się rozłączył. o co mu chodziło? prawda w oczy kole czy jak?

Gość gość
dodam, że od wczoraj nie odbiera w ogóle moich telefonów

Gość wolny elektron
kup mu spodniczke, wyslij poleconym na adres domowy i wio koniku, zycie toczy sie dalej

Gość gość
Jaka Tybwulgarna byłaś!!! Ja też bym kontakt zerwała z taką osobą. Zamoczyć- co to za prostackie slowo???

Gość gość
masz racje... docelowo mezczyzni mysla tylko kroczem... zeby nie bylo... jestem mezczyna

Gość gość
proszę o normalne odpowiedzi zdziwiłam się, że tak zareagował. wolałby bym udawała słodką idiotkę czy jak?

Gość gość
moze to jakis romantyk? aczkolwiek mowie Ci - na koniec dnia... tylko krocze... BTW: faktycznie "zamoczyc"... WTF?

Gość gość
słowa zamoczyć, to żule używają pod moim blokiem.

Skoro poznałaś jego sekret to on stwierdził ze nie ma sensu tego kontynuować w nowej formie.

Gość gość
hmm... jak bylem mlodszy (teraz 29 l) to nie lubilem bezposrednich lasek w tych sprawach... teraz jestem juz starszy i zdecydowanie doceniam takie podejscie ;-)

Gość gość
NOautorko, wylozylas kawe na lawe, odkrylas jego plan, wiec sie obrazil i s*******il :D

Gość gość
A jak facet wykłada kawe na lawe?? To co wtedy myslec?? Sa takie d*pki co tylko o sexie mowia wciaz.