Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilotkaa

dziwny bol brzucha

Polecane posty

Gość lilotkaa

czesc:) moze pomozecie mi bo nie wiem co tym myslec.. otóż do @ mam jeszcze cztery dni, od pieciu dni boli mnie brzuch tak jak na @ i od czasu do czasu jajniki, mam bialy sluz i dzis zaczely bolec mnie sutki. czy ten bol brzucha moze byc oznaka ciazy? czy miala ktoras z was tak i okazalo sie ze jest w ciazy?

Gość gość
tak, jesteś w ciąży gratuluję

Gość lilotkaa
a czy miala ktoras z was tak? nie chce sie nastawiac zeby potem nie bylo rozczarowanie, a na test za wczesnie

Gość lilotkaa
ej dziewczyny, jestescie tam:)?

Gość helciaaa
Hej. Mam podobne do cb samopoczucie a do okresu zostały mi 4 dni. Jak byłam pierwszy raz to nie miałam zbyt dużych objawów jedynie piersi mi urosły, częściej chodziłam do toalety no i więcej zaczełam jeść i miesiączka mi się 2 tyg. spóźniała. Więc raczej jeśli ci się miesiączka bd spóźniać wykonaj test ja też tak bd robić.:)

Gość walaa
helciaaa a myslisz ze to moze byc ciaza?:) test zrobie napewno jak @ nie przyjdzie

Gość helciaaa
Sądzę że nie ponieważ większość tych objawów przypomina stan przedmiesiączkowy. Chociaż że jak byłam pierwszy raz w ciąży to też myslałam że ten ból brzucha to oznaka że bd mieć @ ale to były bardziej takie skurcze no i po 2 tyg. od spodziewanej miesiaczki zrobiłam test a tu dwie kreseczki. A objawów żadnych nie było tylko powiększyły mi się piersi, były wrażliwe na dotyk no i te skurcze. Więc każda innaczej odczuwa ciążę