Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wDuzymStresie

za mloda na ciaze

Polecane posty

Gość wDuzymStresie

ktos skasowal moj topik no coz nie ma to jak tolerancja sam gin mi mowil ze nie ma pigulek 100% skutecznych wiec nie gadajcie ze to moja wina czy do skrobanki bede uspiona

Gość gość
nieeeee, powinnaś mieć bez znieczulenia, abyś zapamiętałą swoją głupotę na całe życie.

Gość wDuzymStresie
jaka glupote zabezpieczalam sie. i nie pytam jak powinnam miec tylko jak to sie odbywa

Gość wDuzymStresie
nie chce widziec embrionu

Gość gość
Bedziesz znieczulona lub pod narkoza. Nikt Ci nie bedzie pokazywac plodu. To szybki zabieg. Decyduj sie szybko zebys nie obudzila sie z reka w nocniku.

Gość gość
do WDuzym Stresie-zawiodly cie tabletki? gdzie bedziesz robila zabieg w Polsce czy za granica? ktory to tydzien? Prosze o wszelkie namiary bo moge byc w podobnej sytuacji.nam pekla gumka.

Gość wDuzymStresie
tak zawiodly pigulki jestem juz w 12stym tygodniu nie wiem co bedzie z zabiegiem bo mnie nie stac .musialabym poinformowac rodzicow (mam 18 lat)

Gość wDuzymStresie
wolalabym za granica legalnie .czytam wlasnie ze w holandii mozna do 24 tygodnia

Gość gość
Powiedz rodzicom. Brałaś pigułki po to, żeby w ciąży nie być, więc moim zdaniem masz prawo ją usunąć. Mam nadzieję, że rodzice Ci pomogą, ale powiedz im i to szybko, jeszcze dzisiaj jak możesz, żeby nie było zbyt późno na zabieg. Poza tym błagam Was, ludzie. Zajmijcie się własną drogą do nieba. Aborcja jest legalna w większości krajów europejskich, które wyglądają mi na kraje cywilizowane, i tak powinno być też w Polsce. Swoją drogą życzenie komuś cierpień, śmierci i wyzywanie dziewczyny od ku*** jest chyba nie do końca zgodne z Waszym chrześcijańskim kodeksem, więc nie róbcie z siebie sumienia całego świata.

Gość gość
do 14 robią w Wiedniu - kosztuje ok 500 EUR http://gynmed.at/pl/aborcja/metoda-chirurgiczna#ogolnym ja dzwonilam do tej kliniki i rozmawialam z babką - mowi po polsku-wszytsko mi wyjasnila i opowiedziala i moze tez pomoc jako tlumacz jak juz przyjedziesz na miejsce. Ja czekam do przyszlego piatku - bede miala wyniki testu beta HCG i bede wiedziala co dalej robic

Gość gość
dokładnie popieram wypowiedz powyzej.

Gość wDuzymStresie
dziekuje zbieram sie zeby wyznac to rodzicom

Gość gość
Jakie tabletki zawiodły, i ile je przyjmowałaś?

Gość wDuzymStresie
novynette ktore bralam pol roku

Gość gość
I przyjmowałaś regularnie? Dzięki za odpowiedź!

Gość gość
W głowie mi się to nie mieści, w 12 tyg płod przypomina dziecko, rusza się, przewraca, czuje... aty jestes taka s..a ktora chce pozbawic go zycia. nie zaslugujesz na miano czlowieka. jestes zwyklym zerem.

Gość gość
Zgadzam się z wypowiedzią wyżej. Gorzej niż tylko zerem!

Gość wDuzymStresie
tak.bralam regularnie ale jak widac nie ma 100% zabezpieczenia

Gość malina 88
a rozmawialas juz z Rodzicami ?? co oni na to?

Gość gość
Żadna metoda nie daje 100%, niestety,a każdy organizm reaguje inaczej. Mam tylko nadzieję, że dobrze się zastanowiłaś.

Gość wDuzymStresie
rozmawialam, sa wsciekli i chca widziec sie z moim partnerem. wiec same problemy bo oni go nie poznali jeszcze

Gość malina 88
Rozumiem, a jak zareagowali na to ze chcesz usunąć? a jeśli miogę wiedzieć to jak długo jesteś ze swoim partnerem ? i ile on ma lat?

Gość wDuzymStresie
nie mowilam im ze chce usunac.powiedzialam ze jestem w ciazy i nie wiem co robic.moj partner ma 26 lat i jestesmy razem pol roku

bralas pol roku tabsy i z kolesiem jestes tez od polroku? no to widze ze od razu po calosci lecicie

Gość malina 88
hmm Mężczyznę masz dorosłego, zapewne który już pracuje więc nie myślałaś o tym żeby urodzić dziecko i je wychować?Myślę nawet ze mimo wszystko Rodzice by Wam pomogli. Szkoda ze nie macie dłuższego stażu, bo w sumie krótko jestescie ze sobą. A jak Twój Partner zareagował na ciąże? chce zebys urodziła czy tez nie??

Gość wDuzymStresie
nie wiem jak to z nim bedzie.powiedzialam mu przez telefon.byl w szoku i od tego czasu sie nie odzywal(od piatku).

Gość gość
Myślę, że nawet, gdyby facet nie chciał się opiekować nią i dzieckiem, to mimo wszystko nie wierzę, że Twoi rodzice by Ci nie pomogli, bo w końcu to rodzice. Tak czy inaczej to Twoja decyzja.

Gość gość
Tobą i dzieckiem *

Gość malina 88
wow no to zachował się jak prawdziwy gówniarz... skoro Cię z tym zostawił i nawet się nie odzywa......... szkoda słów na niego on jest chyba jakiś nieodpowiedzialny !

Gość wDuzymStresie
w domu jest bardzo kiepska atmosfera wiec watpie