Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wDuzymStresie

za mloda na ciaze

Polecane posty

Gość gość
..dlatego właśnie powinna zostać zalegalizowana aborcja w Polsce, żeby kobieta miała wybór. i w stresie nie korzystała z aborcyjnego podziemia które może być niebezpieczne dla jej zdrowia.

Gość gość
i jak autorko?

Gość wDuzymStresie
mam jutro zabieg

Gość malina 88
Rodzice Ci opłacili czy Chłopak ? odezwał się w końcu ?

Gość wDuzymStresie
rodzice,a chlopak mnie zostawil

Gość malina 88
co za idiota nieodpowiedzialny .... słuchaj a Rodzice nie namawiali Cie zebyś urodziła ? to była wasza wspólna decyzja? a zabieg masz w Polsce czy za granica?

Gość gość
twoj malutki klonik ktory nigdy sie nie urodzi:( zabijesz tego dzidziusia :((((((((

Gość wDuzymStresie
w Polsce najpierw byli niezdecydowani ale jak poznali mojego bylego chlopaka to powiedzieli zebym lepiej usunela

Gość gość
a dlaczego nie cchesz urodzic i odrazu oddac?? wrocilo by ci zycie spowrotem do normy

Gość wDuzymStresie
bo nie

Gość gość
ale rodzice dziwni! normALny kochajacy rodzic by pomogl wychowac wesprzyl a nie wpsieral w zlej decyzji

Gość gość
zycze ci zebys zmarla przy tej aborcji :) zeby wdalo sie jakies zakazenie powiklania itd. biedne dziecko zebys zmarla jak ono.. 2 osoba zyczylam juz smierc i zmarli

Gość wDuzymStresie
moi rodzice nie sa dziwni, sa normalni dzieki za zyczenia, to milo z twojej strony

Gość malina 88
Szkoda ze Ci Rodzice nie pomogą, pewnie nie zdajesz sobie z tego sprawy póki co i uważasz ze jest to najlepsze rozwiazanie, ale z czasem dopadnie Cie sumienie ... i z biegiem czasu nie pogodzisz sie z tym, zawsze bedziesz pamietala o tym czego dokonalas. Sumienie nie da Ci żyć ... a Ty czy aby na pewno tego chcesz czy pod presją Rodziców zadecydowalas sie podjac taka decyzje ??

Gość wDuzymStresie
to rodzice zdecydowali a ja sie zgodzilam z taka decyzja, wiadomo, jakbym chciala urodzic to by mnie sila nie zaciagneli na zabieg, nie chce miec dziecka z ta osoba

Gość gość
Ech, a czego się spodziewaliście po rodzicach, którzy wychowali córkę na skończoną egoistkę i której nie wpoili żadnych zasad moralnych? Dla nich zabójstwo własnego dziecka to pewnie też tylko "zabieg"...

Takie pytanie do Ciebie autorko. Kochasz / lubisz zwierzęta??

Gość gość
Spoko malina 88, ta dziewczyna nie ma żadnego sumienia, jest pusta jak bęben. Pewnie nie raz jeszcze zabije, skoro od razu wskakuje facetowi do łóżka. Przykład jej chłopaka, właśnie pokazał ile znaczy dla mężczyzn. Darmowy seks i nic więcej.

Gość wDuzymStresie
lubie zwierzeta

Może od razu powiem o co mi chodzi... otóż ja nie jestem w stanie skrzywdzić żadnego stworzenia a co dopiero człowieka..... więc jeśli Ty jesteś w stanie to zrobić to co z Ciebie za człowiek???? nie chcesz dziecka z ta osobą..... to po co z nim współżyłaś????? po co kochasz się z osobą której tak naprawdę nie kochasz?? nie jesteś już taka MŁODA wiesz skąd dzieci się biorą... tabletki, prezerwatywy, spiralki wszystko w jakimś procencie zawodzi też powinnaś się z tym liczyć.... do cholery rozumiem jakbyś miała 13 lat mogłabyś panikować..... (chociaż to nie zmienia faktu że masz w sobie istotkę żywą - cud, i mogłabyś ją skrzywdzić), ale jesteś już dojrzałą kobietą ..... Powiedz nie będzie Cię drapało sumienie?? Ja staram się o dzieciątko i nie mam go a Ty chcesz się go pozbyć jak pryszcza....

wiem że nie interesuje Cię to czy my możemy mieć dzieci... my kobiety.... bo tak wiele nas jest.... i módl się żebyś do nas nie dołączyła... bo przychodzi taki czas... że będziesz pragnąć tego dziecka a wtedy nic nie wiadomo.... inaczej by było jakbyś je poczuła w sobie, bo póki nie czujesz nie masz świadomości.... ale instynkt macierzyński włączył by się od razu :) dużo jest dziewczyn które zachodzą w młodym wieku , rodzą i są szczęśliwe że mają te dzieciątka :)

Gość wDuzymStresie
kocham tego chlopaka i dlatego poszlam z nim do lozka, ale on mnie rzucil wiec dlatego nie chce miec z nim dziecka nie wiem czy bede zalowac, to sie okaze, na dzisiaj moja decyzja jest taka a nie inna

Gość wDuzymStresie
i przykro mi ze nie mozesz zajsc w ciaze, ale co to ma do rzeczy

szkoda.... szkoda słów... szkoda tego dzidziusia.... różnie w życiu bywa... czasem facet zostaje a potem odchodzi , więc nie ma reguły czy zrobi to teraz czy później.... ja rozumiem aborcje tylko w momencie kiedy jest zagrożenie, matki albo dziecka ale inne sprawy? bieda, samotna matka, mąż staje się alkoholikiem.... i inne... to wszystko człowiek zniesie.... ale żeby naprawić potem to .... to będzie bardzo ciężko... patrząc na dzieci będziesz miała wyrzuty....

Gość wDuzymStresie
tak,moglby zmyc sie pozniej.ale moglby rownie dobrze zostac. a w mojej sytuacji to juz od samego poczatku wiadomo,ze go nie bedzie. a ja nie bede komus takiemu dziecka chowac.

co to ma do rzeczy? to że nasz oganizm się zmienia... teraz jesteś płodna a potem różnie to może być... i póki masz szansę zostać matką to tego nie zaprzepaść bo kiedyś możesz tego żałować mogą wystąpić różne problemy zdrowotne i nie będziesz mogła zajść w ciąże... i albo in-vitro na które trzeba mieć kupę kasy albo adopcja obcego dziecka....

jak tak możesz mówić?? przecież to też Twoje dziecko to Ty je nosisz w sobie.... naprawdę nie myślisz w ogóle o dziecku tylko o chłopaku?? dziecko dla Ciebie nie ma żadnego znaczenia??

Gość wDuzymStresie
wole w przyszlosci adoptowac niz teraz urodzic

Gość wDuzymStresie
dziecko tez ma znaczenie,ale nie chce tylko ja placic za ta wpadke a on bedzie sobie dalej normalnie zyc.