Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Emilaaha

Swędząca wysypka.

Polecane posty

Gość Emilaaha

Wczoraj byłam na ślubie. Już w kościele skóra zaczęła mnie swędzić (szyja i okolice oraz za uszami). Nie przejmowałam się tym zbytnio mimo iż było to dość uciążliwe. Podczas wesela tak mocno swędział mnie dekolt i plecy, że ciągle się drapałam. Wyskoczyły mi krosteczki i duże czerwone plamy. Pojechałam z mamą do apteki i kupiłam wapno oraz jakieś tabletki od alergii. Zajechałyśmy do domu, zażyłam leki i przebrałam się w sukienkę, która zakrywała mi dekolt i plecy. Co ważne, gdy zdjęłam sukienkę zauważyłam, że mam wielkie plamy koloru czerwonego i okropną wysypkę na plecach i brzuchu. Gdy wróciłam na wesele i wypiłam jeszcze jedno wapno dolegliwości ustąpiły. O piątej wróciłam do domu i już zupełnie bez śladu wysypki położyłam się spać. Wstałam o 11 bo bardzo swędziała mnie ręka. Gdy poszłam zjeść śniadanie zauważyłam, że na całej długości nóg mam tą samą wysypkę i plamy. Zażyłam te same leki i poszłam na poprawiny. Drobna wysypka którą miałam na ręce zeszła, jednak gdy teraz wróciłam obejrzałam swoje nogi i wysypka trochę zeszła ale plamy są ciągle widoczne. Czego przyczyną może być wysypka?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować