Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gatun

dzis sam w pracy

Polecane posty

Gość gatun

Dzis siedze sam w hotelu na recepcji i nie ukrywam ze bym chcial by mnie odwiedzila jakas atrakcyjna kobieta i zaproponowala sex .to jest chyba marzenie na dzisiejszy wieczor

Gość karolinka 1313
Ale chyba nie wprost? Spojrzenie, gest, figlarny usmiech? :)

Gość gatun
Mysle ze wszystko jest do zrobienia tylko by sie pojawila juz by dal rade by stwozyc mily nastroj

Gość avea
pan recepcjonista hmm są jakieś wolne pokoje?

Gość karolinka 1313
Powiedz jeszcze, ze wygladasz tak elegancko,w gajerze. Taki seksowny i uprzejmy, napalony recepcjonista ;> a Cie zlokalizuje i odwiedze ;>

Gość gatun
Moze ni w gajerku ale w koszuli . Zawsze po 22 szefostwo jedzie do domi a ja z kelnera przeistaczam sie w recepcjonisye kierownika dyrektora kelnera itp... poprostu sam i z wielka niewiadoma kto mnoe w nocy odwiedzi .?

Gość karolinka 1313
Chetnie bym Ci pomogla w tych wszystkich waznych obowiazkach :) Swoja droga, taki krawat mozna bardzo erotycznie wykorzystac ;)

Gość avea
nie odpowiedziałeś mi...

Gość avea
czy mam spac pod mostem:d

Gość gatun
Pewnie ze sa malo tego na calym obiekcie jedna osoba czyli prawie nikogo nie ma . No oczywoscie jestem ja jako recepcjonista

Gość avea
ja jestem kelnerką, mogę cie o cos zapytac ?

Gość gatun
Dzis moge miec w planach scielenie lozka i kolacja ze sniadaniem do pokoju serwowane

Gość avea
praca w twojej branży czyli wszystko co sie wiąze z hotelarstwem barman kelner to moje zycie i nie wyobrażam sobie siebie w biurze itp Ale ty mi się wydaje że się nudzisz? lubisz tę pracę czy jesteś tam bo musisz ? A może po prostu dziś pustki i dlatego wszedłeś na kafe?

Gość gatun
Dzis poprostu nudy i zmeczony po weselu i nie ukrywam ze by sie przydalo odrobine relaxu. ATy nie masz czasami takiej ochoty by sie zrelaksowac w pracy?

Gość gatun
Ave czekam teraz ja na twa odpowiedz

Gość avea
czekanie to forma gry wstępnej.. mówię ci im dłuzej poczekasz tym bardziej pragniesz.. nie sądzisz?

Gość avea
wystawiasz mnie teraz na próbę ? moje pożądanie rośnie ...ale możesz już odpisać skarbie..Lubisz jak się tak do ciebie ładnie mówi?

Gość avea
misiaczku dziubeczku skarbeczku?

Gość gość
Pewnie ze lunie ale na samym poczatku pozniej troche dominacji .tak na zmiane raz Twojej raz mojej i pozniej blogi sen

Gość gość
Takie mile slowka ze az mi sie maza owoce moza mianowicie soczyste ostrygi

Gość avea
owoce morza ok ale ja lubię gdy się mnie karmi owocami, lubię gdy zamykam oczy i udaję że ssam ten sok jak z jego męskości, lubię gdy on wtedy na mnie patrzy a ja udaję że nie jestem świadoma tego że go podnieca moja łapczywość..lubię celowo przegryzać ananasy mandarynki by ich sok wyciekał z ustach spływał po dekolcie...

Gość gość
Widze ze tez masz dzis malo zajec i rozmyslasz o tym samym co ja a widze ze naprawde potrafisz rozpalic do czerwonosci nawet slowami a wyobraznia juz sama robi swoje. Tak wiec chetnie zapraszam na te soczyste owoce .

Gość avea
jedzenie jest sexowne, traktuję je bardzo sexualnie. M in dlatego zostałam kelnerką. Uwielbiam podawać talerz mężczyźnie nachylac się nad nim tak by poczuł moją bliskość mój zapach, by zajrzał mi w dekolt ukradkiem.. kelnerka to najseksowniejszy zawód na swiecie oczywiscie wg mnie kocham to gdy idę z tacą kręcąc pupą

Gość gość
Tez to lubie jak obsloguje mnie kelnerka kiedy celowo pokazuje to co ma pieknego pod bluzeczka kiedy sie usmiechnie zachecajaco wtedy mysle by ja zaciagnac gdzies w ciemny kat i tak szybko bzyknac miedzy drugim daniem a deserem.

Gość avea
miewasz takie fantazje? ciekawiło mnie to zawsze co sobie myślą faceci kiedy ich obsługuję...teraz juz wiem

Gość gość
A Ty nie mazysz by tak sie stalo?ja bym chyba byl najszczesliwszym kelnerem gdyby mnie jakas panna zlapala za reke i wciagnela do toalety na taki nr. Tak apropo mozemy potrenowac dzis u mnie na restauracji jesli sie zgodzisz.

Gość avea
możemy tylko popisać ale nik masz taki że nie wiem w sumie jak sie do ciebie zwracać..

Gość gość
Wlasnie wyjechalo szefostwo i jestem juz sam . Za to lubie niedziele bo malo sie dzieje i mozna odpoczac od obowiazkow . A szefostwo wie ze jak sie nic nie dzieje to mamy prawo tez odpoczac i poleniuchowac . Tak wiec zapraszam do mnie do hotelu teras moge byc tym kim bys chciala do Twojej dyspozycji

Gość gość
Siedze teraz sam w pracy i ogladam red tube z mudow moze sie naucze czegos niwego w tej dzidzinie