Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukasz121212

Wielka proźba

Polecane posty

Gość lukasz121212

Witam. Często się słyszy o naciągaczach w internecie i teraz ciężko uwieżyć w jakieś tego typu ogłoszenia, proźby jak moja. Mam na imię Łukasz mam 25 lat i niestety straszne długi które przyszły do mnie ze spadkiem. Często się zastanawiam ile lat będe musiał na to pracować aby oddać 358 294zł bo przecież jakoś trzeba żyć. O żadnym kredycie nie ma mowy bo najmniejsze raty jakie mogłem dogadać z komornikiem to 3000zł i przy zarobku 2200zł spłata ich była nierealna więc widnieje chyba we wszystkich BIK KRD itp. a dług ciągle rośnie. Marzyłem o założeniu rodziny, własnym biznesie bo mam wielkie umiejętności lecz z takim minusem nie jestem w stanie spełnić żadnego z nich. Dług spadł na mnie z nieba na niektórych spadają fortuny a ja dostałem go w spadku nie jest zaciągnięty przezemnie bo nie jestem człowiekiem który chce mieć jakieś długi bo nawet na pralke czy lodówke wolałem odkładać niż brać na raty. Wiem że w czasach ciężkich jakie są teraz wszyscy liczą każdą złotówke ale ja nie prosze o wiele ja prosze Was internautów o pomoc drobną nawet 1zł przelane na konto będzie dla mnie wiele znaczyć i każdemu będe bardzo wdzięczny naprawde bardzo Was prosze pomóżcie mi wystartować od nowa z czystym kontem bez problemów. Jeżeli znajdzie się jakiś dobry człowiek wierzący w to co napisałem zostawiam swój nr konta 89 2490 1044 0000 4200 6053 1763 w tytule i we wszystkie pola wystarczy wpisać cokolwiek a przelew i tak dojdzie. Z góry dziękuje za pomoc

Gość gość
Jeżeli już to proŚba, ale o co Ci chodzi nie czytałam , bo za długo

Gość gość
przeciez mozesz zrzec sie spadku

Gość lecze elektrowstrzasami
a co nabroiles? bo idiota nie jestes jak sadze i nie lykasz spadku po kims niegodnym zaufania w calosci? :D