Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Subbota

Dlaczego Magdalenka odtrąciła swojego Krzysia, który by jej nieba przychylił...?

Polecane posty

Gość Subbota

Zna ktoś racjonalną odpowiedź?

Gość gość
bo nie lubi lewaków

Gość domenica;)
ja znam, ale nie podam:D

Gość gość
ale ty nie rozumiesz że ona cię nie chce? to tak samo jakby ktoś ci wciskał rzeczy lub potrawy których nie znosisz.

Gość gość
wmawiasz sobie bzdury, koleś. a to że laska się do ciebie uśmiechnie to jeszcze nic nie znaczy.

Magdalenka nawet nie spróbowała tych potraw - nie umówiła się ze mną, nie rozmawialiśmy dłużej nigdy niż 5 minut.

Gość zagwostka
zastanawia mnie, ze masz styl pisania starszej osoby (niz jestes) i ze znasz sie na tych roznych PRL-owychsprawach, nie wspominajac o jezyku rosyjskim. czym to tlumaczyc?

Gość _sadhana_
a rosyjski faktycznie znasz, czy tylko znasz pojedyncze slowa? skad twoje zainteresowania ideologia komunizmu? z ta madzia, to tyle tylko ci powiem, ze usmiechanie sie do kogos nie oznacza, ze ta osoba pragnie sie z toba spotykac :( sama nieraz usmiecham sie do mezczyzn, bo lubie sie usmiechac do innych i przyjemnie jest, jak np. jakis facet sie odsmiechnie, ale to tylko usmiechy.

Komunizmem interesuje się od 2008 roku. Sporo się naczytałem tzw. książek strychówek z epoki i zainteresowałem się najpierw historią ruchu robotniczego a potem ideologią. Ruskiego oczywiście nie znam ale myślę że ten temat wart jest bliższej uwagi. Zapraszam na portal Władza Rad www.1917.net.pl

Gość _sadhana_
aha. wydajesz sie byc sympatycznym mlodziencem :) mama nadizeje, ze wkrotce natkniesz sie na jakas przyjemna niewiaste, z ktora uda ci sie zawrzec blizsza znajomosc :)

Gość _sadhana_
czandra! ten portal jest po prostu genialny :) idelanie tlumaczy wypaczenia stalinizmu i dlaczego ustroj komunistyczny, ten wolajacy o dobro i sprawiedliwosc dla wszystkich, nie mogl sie udac i doprowadzil do tak pocharatango kapitalizmu.