Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napiszcie cos o tym, jakie postepowanie facetow Wam sie podoba

Polecane posty

Gość gość

kto wie?

Gość gość
pomoglabym z checia ale ja mezatka z kilkuletnim stazem wiec prawie jak dziewica :p nie zwracam uwagi na zaloty innych i szybko uciekam z pola razenia ;)

Gość wiśnióweczka
Facet słowny, punktualny, inteligentny /umie rozmawiać na poziomie na wiele tematów/, z poczuciem humoru; potrafi słuchać, komentować, ma swoje zdanie, ale szanuje opinie innych. Poza tym facet powinien być opiekuńczy, szarmancki w prostych nawet codziennych sprawach. Też jestem mężatką z większym dużo stażem niż koleżanka, ale z prawdziwym dżentelmenem zawsze chętnie porozmawiam ;-)

Gość gość
wiśnióweczka Witam Panią! Po pani opisie dochodzę do wniosku, że nie pasuje do współczesnej kobiety i jej upodobań a do kobiet takich jak pani. Czemu kobiety tak się zmieniły? :(

Gość wiśnióweczka
Dobrze, że za bardzo do mnie nie pasujesz, bo ja już swoją połówkę mam ;-) a tak serio myślę, że ile kobiet tyle oczekiwań i po prostu trzeba trafić na swój ideał. Czy kobiety się zmieniły? nie sądzę. Ja swój autorytet mężczyzny budowałam na tacie, później innych znaczących mężczyznach, trochę już na tym świecie żyję i ciągle podobne zachowania mi się podobają. Ja piszę o sobie, podejrzewam że odpowiedzi będą przeróżne.

Wiśnióweczka - niekoniecznie. To co wymieniłaś to takie podstawy szacunku i troski o drugą osobę. Nie każdy może oczekuje bycia stuprocentowym gentlemanem, ale chyba każdy lubi być dobrze traktowany.

Gość wiśnióweczka
Masz rację - to podstawy uprzejmości. Pytanie było o postępowanie, nie o cechy charakteru czy osobowość - tu napisałabym dużo więcej ;-)

Gość gość
mój kuzyn jest inteligentny, posiada dużą wiedzę i potrafi rozmawiać na każdy temat, błyszczy w towarzystwie tą wiedzą i poczuciem humoru którym urzeka ludzi każdego potrafi rozśmieszyć. jest bardzo odpowiedzialny, punktualny, jeśli coś obieca to robi wszystko by słowa dotrzymać. Przepuszcza kobiety w drzwiach. jest towarzyski,rozrywkowy, otwarty, bardzo miły nawet dla zupełnie obcych. pamięta o ważnych datach, imieninach itp. sam o siebie dba, pracuje i studiuje. jest cholernie lubiany. imponuje mi i podoba mi się fizycznie i z usposobienia. mimo to nie ma nikogo choć szuka i wymagania coraz niższe ma co mnie irytuje bo chłopak wspaniały i zasługuje na kogoś extra.

Gość wiśnióweczka
Może nie trafił jeszcze na właściwą kobietę, tą jedyną. Mnie dziwi trochę takie "szukanie" dziewczyny, stawianie wymagań. To brzmi sztucznie. Ja w życiu dopuszczam wiele sytuacji i okoliczności jakie mnie spotykają, "biorę co dostaję" ;-) Oczywiście człowiek ma wolną wolę i sam decyduje, co bierze a co odrzuca, ale ja może to jest jakieś wyjście - poczekać na rozwój wydarzeń? Co do kuzyna to w moim pojęciu poczucie humoru nie jest równoznaczne z rozbawieniem kogoś. Chodziło mi raczej o zdrowy dystans do siebie, optymizm, dowc*p. Może Twój kuzyn swoją postawą odstrasza? może wydaje się zbyt idealny? albo zbyt pewny siebie?

Gość gość
może kuzyn jest brzydal :-P lubie gdy facet jest pewny siebie i zaradny

Nie znając Twojego kuzyna ciężko powiedzieć czemu jest w takiej sytuacji. Prawda jest taka, że "lista życzeń" co do potencjalnego partnera często ulega modyfikacji kiedy poznamy kogoś z kim dobrze się dogadujemy. Po prostu dwoje ludzi musi się spotkać i dogadać, a to nie jest takie proste.

Gość gość
kuzyn nie jest samcem alfa i zbytnio pewny siebie nie jest ale swoje zdanie obroni w spokojny sposób. ostatnio spotyka się z mlodsza 5 lat dziewczyną która nie jest ani specjalnie ładna, dość inteligentna ale często widzę że nie łapie jego sarkazmów i żartów. często go wystawia, a on chodzi smutny potem pogadają i znów promienieje, potem znów go zdenerwuje... on się stara a ona tego nie docenia

Gość gość
haha chłopak głupi i naiwny a tamta doi z niego kase pewnie i robi go w ciula

Gość gość
żadne