Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asiula Cebula

Nie chcę iść spać....pomocy

Polecane posty

Nie chcę, bo wiem, ze jak tylko zamknę oczy to za chwilę obudzi mnie budzi i już będzie rano :( Nie chcę rana... Nie chcę iść do pracy... Z drugiej strony muszę być wypoczęta..co zrobić?? Mam jakiś stan lękowy w tej chwili... Czuję się jak w liceum. Niedzielne wieczory i to uczucie, że jutro 2 polskie i biologia z tą starą jędzą... Jak to dobrze, że jutro to mnie nie czeka. Ale ten stan lękowy jest i nie wiem czemu, czego tak się boję? :(

Gość edi-27
to nie tylko w liceum. Jest wiele osób, które normalnie niby pracują, a codziennie wieczorem mają ten stan lękowy, co to będzie jutro. Sam tak miałem w poprzedniej pracy i nic nie pomagało. Dopiero zmiana otoczenia pomogła mi zlikwidować te stany lękowe.

Gość gość
ja tez nie chce jutra, bo kolejny raz musze isc do dentysty a ost bylam w pt i prosic sie zeby mnie przyjela bez kolejki z bolem i problemem

Gdybym miała faceta życie wyglądałoby inaczej :( Cieszyłabym się nim, a tak? :O Właśnie znajoma dodała na fejsa fotki z niedzielnego wypadu nad morze z narzeczonym, następna jakiś opis walnęła, że z "Nim"... a ja co? Żaden facet mi się nie podoba! Dzisiaj jeden mnie na spacer wyciągał, co się skończyło raczej słabo:O szczegóły na blogu. Wczoraj inny na kawę mnie zapraszał, a ja odmówiłam, bo wiem, ze z tego nic nie będzie-nie mój typ. Przed chwilą napisał do mnie kolega, ze zaprasza mnie na imprezę, a ja co? Odmówiłam, bo jutro praca :(

Ehh gościu w tej chwili "głowa mnie boli" ;) Seks w czasie okresu nie jest spełnieniem moich marzeń :( Wolałabym wypić jakieś wino w objęciach mojego księcia... który gdzieś tam pewnie jest i na mnie czeka... Książę jestes tam, prawda? :( Przybądź już...proszę...

Żmij84 dałbyś już spokój z tym podszywaniem się :( Przynajmniej nie w takiej chwili, gdy jestem w tak podłym nastroju...trochę taktu...k***a.

A to świnie, jak oni to robią Księżniczko? Mnie tez jakiś czubek podrabiał Ale jak to może być, ten nick jest identiko taki sam nie raz dwie spacje wstawiają albo jakiś ledwo widoczny znak dają, a ten twój podszyw identiko Jak tak K..a można robić mojej Księżniczce? Gnoje zayebane

Fani i tyle... :) Muszą mieć jakąś radość z zycia no nie? A to jak widać dla nich jedyna parada atrakcji haha :)