Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa.M....

Jestem załamana mój facet powiedział mi ile miał dziewczyn przedemną :((

Polecane posty

Gość ewa.M....

Jesteśmy razem 2 lata nigdy nie rozmawialiśmy o naszej przeszłości coś tam wiedzieliśmy ale bez konkretów. Ja mam 29 lat on 30. Ja byłam w życiu z jednym facetem przez 10 lat i tylko z nim spałam i zawsze robiliśmy to w prezerwatywie. Kilka dni temu prosto z mostu zapytałam mojego faceta ile miał dziewczyn, nie chciał długo powiedzieć ale w końcu to zrobił i padła liczba 9. Zatkało mnie bo wiem że od 23 do 26 był z jedną stała kobietą i potem nie miał już żadnej tylko mnie, tak twierdzi i wiem że mówi prawdę. Wynika stąd że przed 23 rokiem życia zaliczył 8 dziewczyn, więc to na pewno nie były jakies związki tylko zwykły seks dla seksu. I to nie jest najgorsze, najgorsze jest to że ani ze swoją dłuższą partnerką ani z czterema innymi w ogóle sie nie zabezpieczał. Teraz zaczynam świrować że mnie czymś zaraził jakimś hivem, żółtaczką albo innym syfem :o poczułam do niego takie obrzydzenie że mam ochotę zerwać ten związek jeszcze dziś. Ja nigdy w związku nie chciałam poruszac tematu naszych partnerów ogólnie wiedziedziałam że on miał ich kilka ale byłam pewna że się zabezpieczał, teraz mi oznajmnia że 4 z nich brały pigułki tak jak jego była z którą był tak długo. Znam tą dziewczynę i wiem że miała kilku facetów, naprawdę zaczęłam się bać.

Gość dziki śledź
czym tu sie załamywac to bylo ładnych pare lat temu wydoroslal daj spokoj nie masz innych problemow?:))

Gość ewa.M....
ok to może przeczytaj temat :O mi nie chodzi już o tej jego byłe ale o to że mógł mnie zarazić bo z połową z nich spał bez zabezpieczenia, o to mi chodzi i dlatego świruje.

Gość dziki śledź
wyybacz:)) przeczytałam po łebkach:) jesli mu nie ufasz zbadaj sie:) ale ja bym na Twoim miejscu tak nie panikowala;] dwa lata jestescie to bys juz dawno chorowala:)

Gość ewa.M....
ale hiv albo żółtaczka rozwijają się długo :o boje się że mnie czymś zaraził :( własnie czytam o tych badaniach ale robienie ich to jakaś masakra, na hiv nawet nie robią badań w moim mieście na żółtaczkę trzeba się rejestrować kilka miesięcy a płacić za to nie chce. Nie chce z nim być, rozwalił mnie tymi newsami :o nie wiem czy dobrze robie ale chce z nim zerwać.

Gość gość
do 30 miałem ponad 40 dziewczyn. ten twój koleś to cienki bolek jest.

Gość ewa.M....
a z każdą się zabezpieczałeś ???

Gość gość
40 to czesto do burdelu chodzisz

Gość gość
hpv jeszcze

Gość gość
nie z każdą a w zasadzie prawie z żadną. do burdelu nie chodziłem. w dodatku wielokrotnie sprawdzano czy nie jestem chory na chorobę z drogi seksu. nie jestem

Gość ewa.M....
wiem :(

Gość Czerwona ukienka
No fakt nie jest to miła myśl :( Pewnie każda go mogła mieć, ale myślę, że bym my wybaczyła, jeśliby mi udowodnił, że nie jest pozarażany. Każdy popełnia błędy.

Gość ewa.M....
ja nie chce żeby mi cokolwiek udowadniał, ja z nim sapałam od ponad roku bez zabezpieczenia i jak on złapał cos od tych byłych to ja też :o

Gość gość
dlatego ja mojego nie pytam a wiem ze kiedys mial bardzo bujne zycie erotyczne

Gość korndratr
haha to lepiej zapytaj bo może masz w sobie jakiegoś syfa od chłopaka, ja mam kolegę który za tydzien się żeni a kilka razy byliśmy razem w burdelu :D a ja juz nie mowie o tym ile przelecial bez gumek na wakacjach we wloszech :D teraz przed zoną odgrywa świętoszka smiac mi sie nawet z tego troche chce :D

Gość gość
panikujesz nie wiadomo po co...czy Twoj koles to z jakimis podejrzanymi dziewuchami sie prowadzal? jesli jestes z kims w zwiazku to nie sexujesz sie z nim wiecznie w gumce,,,Pewnie wiedzial z kim idzie do lozka,,,9 dziewczyn to nie jakas olbrzymia liczba...mysle ze pewnie kazdy z tyle srednio mial i nie z kazda w gumce w lozku lezal.Wiec nie panikuj bo nie masz czego

Gość ewa.M....
jego byłych nie znam poza jedną, ona jest puszczalska i doskonale o tym wiem, nawet wiem że miała męża przez dwa lata :o on się potem z nią spotykał i boję się że od niej coś złapał blee :o

Gość gość
A ty na serio myslisz ze to duzo?? U mnie w collegu jest dziewczyna co ma 19 lat i od 15 do zanim poznala jej chlopaka zaliczyla 53. Teraz jest szczesliwa w zwiazku a ty autorko nie zaprzataj sobie jakas dziewiatka glowe bo jemu pewnie na nich nie zalezy a tak to jak bedziesz rozdmuchiwac ten temat to tylko wywolasz niepotrzebne klutnie. Tak na marginesie ja spalam z piecioma a mam lat 18 i jakos moj facet nie robi mi scen a gadalismy o tych sprawach nie raz...

Gość kreatorka umyslow 222
nie histeryzuj, ja mam 23 lata i zaliczylam 10 facetów, z czego 4 to byli moi stali partnerzy, a 6...no cóż, szaleństwa studenckiego zycia, ktorych nie zaluje;) teraz w dalszym ciagu jestem sama ale od pol roku z nikim sie nie spotykalam bo juz sie wyszumialam. Nie wiem czy kiedykolwiek powiem swojemu facetowi o liczbie podbojów. Po 1 to kretyński temat do rozmowy bo nic dobrego z niego nie wynika, a po 2, po co ma się martwić i przezywać moje 2 lata wojaży? to moja sprawa. Wolisz zeby teraz eksperymentowal z laskami? Wyszalał sie i uspokoił, wiec powinnas sie cieszyc a nie martwic.

Gość ewa.M....
no super że czytacie cały temat !!!! Mi chodzi o to że mnie czymś zaraził skoro sypiał z tyloma przede mną bez zabezpieczenia a nie że miał tyle dziewczyn do cholery !!!

Gość gość
Czytamy ze zrozumieniem, tylko nie mozemy uwierzyc, ze szkoda Ci stowy czy dwoch na badania dla swietego spokoju!!! Co mamy Ci powiedziec, ze nie masz hiv ani zoltaczki?! Moze masz, skadmamy wiedziec? Idz sie zbadaj zamiast zawracac doope!

Gość zapisz sie na kurs
Lepiej przebadaj sie! W sumie to powinien zaplacic Ci za te badania jak nie zabezpieczal sie, tym bardziej z przygodnymi partnerkami:o

Gość ewa.M....
nie zarabiam kokosów dla mnie ponad 200 zł na badania to dużo i jak będe z nim rozmawiała to powiem żeby za te badania mi zapłacic, tylko szkoda mi moich nerwów podczas czekania na wyniki.

Gość gość
Czyli jednak z nim nie zrywasz? Typowa klapiaca zdesperowana polska "narzeczona", duzo gada a malo robi...

Gość gość
. A

Oj oj....coz za tolerancyjne spoleczenstwo. Facet mial 9 lasek, wszyscy pisza przebaczac, I co z tego, poszalal I sie juz wyszumial itd.... No bo przeciez to facet, to nic sie nie stalo. Gdyby to byla dziewczyna, to lecialyby same epitety..... Zaklamane towarzystwo. Hipokryci! A autorce doradzam badania, potem zerwanie I wyszumienie sie. Jak zaliczysz z 10 to nie bedzie ci chyba juz przeszkadzac, ze partner tez poroochal....hahaha

Gość gość
to jest problem głupków w PL, tylko jedna autorka jakos rozsądnie mysli. Większości wydaje się że ich te choroby nie dotyczą, że są jakimiś wybrańcami losu. A hiv, hpv, kłykciny, opryszczki, grzybice mogą dorwać każdego kto uprawia sex. Zamiast tylko czytać, jak ciagnąć perfekcyjnie druta, warto też zagłębić się w ciemną stronę. Jakie ryzyko jest z tym związane. Co z tego ze dba się o siebie, chodzi na cytologie, regularnie odwiedza ginekologa i dba o higienę, jak w kwestii zabezpieczeń pojęcie wielkie ZERO>

Gość gość
A Ja podniecona, najbardziej lubię go zachęcać do seksu opowiadaniem o nich- jakie były, jak wyglądały, jara mnie to, nie ma r****nia bez opowiadania!

Gość baba jaga na miotle
oddaj honorowo krew - badają ją za każdym razem na hivy, żółtaczki i wszelkie możliwe syfy (coby komuś tego nie przetoczyć) i w razie wykrycia w 100% informują krwiodawcę. zrobisz dobry uczynek a dodatkowo masz darmowe badania. i nie panikuj tak, 9 to jeszcze nie tragedia, szczególnie w tym wieku.

Gość dsdsds
kreatorka umyslow 222 wiec lubiłas sie k*****ić czemu nie napiszesz tego tak prostymi słowami ? No tak na studiach schlane małolaty idą od razu ...nawet nie chce wiedziec jak wasze pi..y wyglądają bo na pewno to nie jest fajny widok