Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Staraczki są nawiedzone

Polecane posty

Gość gość
One sa staraczki " teoretyczne" z praktyka u nich gorzej ;) znaja wszystki daty, godziny owulacji, znaja wszystkie objawy ciazy ale zadna nie uprawia seksu poza wyznaczonymi godzinami I dniami. Zaloze sie, ze maja jakas " ciazowa " pozycje ;) wybaczcie drogie staraczki ale jak czytam temat pt." zaczynamy starania, kto ze mna" zaczynam zastanawiac sie czy ona ma w ogole chlopaka, wie co to seks czy uwaza, ze w ciaze zachodzi sie przez internet.

Gość gość
GRZEGORZEWSKA Jestem w tym samym wieku co Ty, dodatkowo również po studiach i również nie mam dzieci... ale strasznie wstyd mi w jaki sposób przedstawiasz studentki :/ jesteś strasznie żałosna, niedorozwinięta i na pewno nie masz perspektyw zważywszy na poziom Twoich wypowiedzi. Pewnie skończyłaś wyższą szkołe czegoś tam i się cieszysz. Wiele kobiet bez wykształcenia wypowiada się w lepszy sposób niż Ty. Osoba która prowadząc dyskusje umie tylko wyzywać jest na przegranej pozycji... i w życiu przegrana. Jak Ty.

Gość ja chce zajść w ciążę
kilka miesięcy temu odstawiłam antykoncepcję bo planuje dziecko. Ale jak czytam te "staraczki" to mi niedobrze :O ja nic nie wyliczam, wiem tylko ze na początku po odstawieniu miałam nieregularne cykle i że muszę poczekać na ciąże widocznie aż się wszystko unormuje. Ale co mnie obchodzi np kiedy mam owulacje i jaka temperaturę????? Kocham się z mężem bardzo często, w łóżku jest super, mam większe libido bez tabletek anty i cieszymy się seksem bo o nic nie trzeba się martwić ;) jak okres będzie mi się spóźniał ponad tydzień to zrobię test, pójdę do lekarza i bedę się cieszyć :) tymczasem- seks! :) a nie forum i liczenie, mierzenie :O

Gość grzegorzewska32
"Jestem w tym samym wieku co Ty, dodatkowo również po studiach...." hahaha i po co kłamiesz? jakim cudem w moim wieku studia skończyłaś? :D ja mam 23 lata , studiuję na uniwersytecie kierunek ścisły i mam gdzieś twoją opinię :P uwierz że przegrana nie jestem a wręcz przeciwnie :D

Gość gość
Grzegorzewska.. skończyłam licencjat jestem po roku magistra. Jedne studia mam skończone. Nawet jeśli studiujesz kierunek ścisły na uniwersytecie nie oznacza że coś musisz sobą reprezentować. Najśmieszniejsze jest to że siedzisz na tym temacie od tylu godzin, biedna życia nie masz widocznie. Ciesze się że masz gdzieś moją opinie, zazwyczaj os puste mają wszystko gdzieś ale to nie wróży dobrze :) mam nadzieje że kiedyś się nie spotkamy z racji wykształcenia.

Gość gość
grzegorzewska... p.s Niby taka inteligentna kobieta a nie ma podstawowych informacji na temat studiowania, można skończyć szybciej na niektórych państwowych uczelniach studia ustalając sobie samemu grafik... :) no ale cóż./. pewnie zapomniałaś skoro taka mądra, wykształcona i obyta w świecie jestes ;)

Gość grzegorzewska32
no siedze tu tyle godzin zakuty łbie bo nie przejdzie ci przez myśl że można robić 10 rzeczy na raz w internecie :D wyobraz sobie że w tym czasie robię ważne tłumaczenie z rosyjskiego a ty się licencjatem chwalisz?? :D prosze cie... trzeba mieć umiejętności a nie tytuł, dla mnie licencjat a nawet magister nic nie znaczy hahaha a ty to już wogóle głąb do kwadratu

Gość gość
Grzegorzewska to małolata z gimnazjum. Jej wypowiedzi to dno i pół metra mułu. Wstyd, że należy do rodzaju żeńskiego....

Gość grzegorzewska32
no teraz to nawet liceum można zrobić w rok :D

Gość grzegorzewska32
ale żal wam d*pe ściska i jedyne czego potraficie się uczepić to wyksztalcenie (którego wam brak :D) no cóż.... Krowy bez ambicji ! :D

Gość gość
Owszem. licencjat nie.. a nawet magister nic nie daje..Ale za to zawsze wiadomo z kim ma się do czynienia po jego wypowiedziach.. I widać jak bardzo Tobie żaden tytuł się nie należy :) rób rób te strasznie ważne tłumaczenie i dalej bywaj na forach zachowując się jak gimnazjalistka :) Wychodze z tego forum bo z dziećmi dyskutować nie będe, na dodatek jeśli są na poziomie minusowym jeśli chodzi o iloraz inteligencji. Pozdrawiam koleżanko, i życzę Ci żeby te studia jednak dały Ci coś w życiu.. chociaż pracę bo widze że z Ciebie człowieka nie zrobią.

Gość gość
niestety poniekąd z Grzegorzewska się staram

Gość gość
zgadzam*

jesteście okropne dziewczyny, jeśli macie takie zdanie to po co czytacie takie topiki, ja już mam dziecko tez po przejściach, jest mi strasznie przykro ze tak piszecie po chamsku, co Was to obchodzi czy ktoś kocha się z zegarkiem w reku itp., widać ze nie jestesie dojrzale, mam nadzieje ze nigdy nie dotknie Was problem nieplodnosci: ku przestrodze kiedyś tez myslalam ze zajde w ciaze kiedy tylko będę chciała niestety zycie układa się nie zawsze jakbyśmy chciały i musicie pamietac ze może kiedyś Wy będziecie pisać takie topiki o staraczkach

Gość grzegorzewska32
haha o mnie nie musisz się martwić bo pracę już mam stałą :D a tytuł, inteligencja nie mają nic wspólnego z moją osobowością i charakterem (tylko totalny bezmózgowiec może to łączyć). Seryjni zabójcy, psychopaci są często bardzo ponadprzeciętnie inteligentni !!! :P ba, niektórzy wykształcenie też mają ładne :D więc nie p*****l że moje wypowiedzi okraszone wulgaryzmami świadczą o braku inteligencji, tytułu itp bo gówno wiesz o ludziach :D skąd wiesz jaka jestem w realu? wyobraz sobie że moja twarz to kilka oblicza :p może jutro stanę w progu twych drzwi? skąd wiesz czy nie spotkamy się nocą na ulicy twarzą w twarz

Gość gość
Maaaaasakra!

Gość gość
Grzegorzewska co Ty p********z co Ty piszesz wogole...... ja p*****le masakra jednym slowem ..... nawiedzona jestes czy co ? Wez idz juz lepiej , Pani wyksztalconej podziekujemy! :-) :-) :-) bo zle reprezentujesz swoja uczelnie dla niepelnosprytnych ....:-)

Gość grzegorzewska32
...i vice versa :D hahahahaha

Gość gość
Ja to sie poloze na ziemii i i wtedy bedziemy rozmawiac na Twoim poziomie :-)

Gość grzegorzewska32
kładź się! bedziesz w idealnej pozycji żebym mogła nasrać ci do tego parchatego ryja

Gość gość
Kilka osób które twierdzą że jesteś żałosna i nienormalna nie może się mylić! lecz się!

Gość grzegorzewska32
bo kilka osób tak twierdzi? buhahahahahahahaha :D kilka osób z twej rodziny twierdzi że gówno z c*pska ci wypływa - nie mogą się mylić

Gość gość
Rozplodowa krowa to widocznie Twoja matka byla zeby k***a urodzic takie ciele !!!!!!! Dziewczyno wez idz do lekarza jakiegos moze jeszcze to wyleczysz....

Gość gość
Ja pierdacze! Dziewucho wez ogarnij Swojego downa! Po uj Ci takie glupie pisanie ???? Nie masz chlopaka nikt nie chce Cie dotknac to nie musisz myslec o malenstwie....

Gość grzegorzewska32
moja mama nie żyje, umarła na raka - już o tym pisałam. Ale no cóż, to twoja sprawa jak wypowiadasz się o osobie zmarlej

Gość grzegorzewska32
spokojnie, faceta mam od kilku lat a o "maleństwie" nie myślę bo wolę podróżować z ukochanym i zarabiać kasę na życie na poziomie

Gość gość
dobra widze ruszyc gowno bedzie smierdziec.... 3maj sie , powodzenia

Gość gość z boku
grzegorzewska, twoj "scisły umysl" powinien ci podpowiedziec, ze np dla ginekologa kolor pochwy jest wazna informacją. INFORMACJĄ - także dla innej ZAINTERESOWANEJ tematem osoby. Czy wnioskujesz, ze ginekolodzy to debile? Przy okazji - nie jestem staraczką.

Gość gość z boku
grzegoewska - malo jezdzisz po swiecie, to i nie wiesz, jak wiele kobiet z Europy podrozuje z dzieciakami - pojedz do Tajlandii, Birmy, Laosu , Indonezji, Brazylii- i nie na jakies plaze z biurem podrózy - kobiety jezdza same, bez problemu, ja tez tak robiłam, Dzieci zyja wszedzie, w kazdym klimacie, latwiej adaptuja sie, niż dorosli, inteligentny czlowiek nie boi sie z nimi przemieszczac po swiecie i nie dziwi go to.

Gość gość
Dajcie spokoj grzegorzewskiej przeciez ona ma dopiero 23 lata. W tym wieku nawet i na studiach ma sie gowno w glowie i pyskaty ryj.