Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagadka 8-bitowa

Kim jest Kaczyński?

Polecane posty

Gość Zagadka 8-bitowa

Niby Polak-ale jednak ruski Żyd. Niby Kaczyński-ale jednak Kalkstein Niby antykomunista-ale jednak syn wysoko postawionego UBeka Niby walczył z komuna-ale jednak go niearesztowali,i nawet kryli. Niby Jarosław-ale jednak Benjamin. Kim jesteś prezesie?

Gość gość
jak dla mnie jest chory psychicznie, a jego pochodzenie moim zdaniem nie ma znaczenia, rasistka nie jestem

Gość gość
- TCHORZ co pokazal w czasie przesluchania na SB I w czasie stanu wojennego - paranoik podejrzewajacy wszedzie spiski nawet zagranica - finanse zalatwiala mu cale zycie mamusia - nigdy w zyciu nie pracowal - nie uprawia sportów - nie robi zakupow - nie ma prawa jazdy - nie ma żony - ale ma braki w uzebieniu przednim :D - nie wie co znaczy prawdziwa rodzina - pozostaje w zwiazku jedynie z kotem - nie zna zadnego obcego jezyka - nie ma konta - nie uznaje demokracji I chce ja zniszczyc - nie uznaje instytucji panstwowych - nie uznaje praw wyborczych Polakow - im gorzej dla POLSKI tym lepiej - jest oszustem wyborczym - przy komputerze I pianinie tylko sie fotografuje - ma chorobliwa fobie dotyczaca podrozy nie tylko zagranicznych, do Krakowa tez - nie uznaje struktur państwowych - zagranica byl tylko raz - nie podaje ręki Prezydentowi - lamie z upodobanjiem prawo I konstytucje I nie chodzi do sejmu, CO JEST OBOWIAZKIEM POSLA bo ma ważniejsze sprawy. - lekcewazy bezpieczenstwo narodowe, odmawia obecnosci w tych waznych sprawach - ma poglady narodowo-socjalistyczne (NAZI) - nie ma dumy I godnosci, bo nadal kocha Rydzyka mimo ze nazwal jego blizniaka oszustem, jego bratowa czarownica a ich dom szambem - manipuluje smiercia brata I po trumnach chce isc do celu - ZADLUZYL POLSKE O 100 MILIARDOW ZL.W CZASIE PROSPERITY - chce wystawic na ministra finansow z-ce komendanta powiatowej strazy pozarnej pania Szydlo - wzrost gora 160 cm w kapeluszu :D - staruch, 67 lat