Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moja dziewczyna jest w ciazy

Polecane posty

Gość gość

witam. Mam pytanie czy moja dziewczyna jest w ciazy robilismy to w dni plodne tydzien temu w piatek do dzisiaj ma objawy takie jak sennosc ze nie raz moglaby sie polozyc w kazdym miejscu by isc spac teraz czesto boli ja cos w podbrzuszu a nigdy tak nie miala tylko zawsze mnied okresem, piersi ja bola nawet bez stanika, pierwszy raz miala zgage i mam pytanie czy jest prawdopodobienstwo by byla w ciazy. Za tydzien w niedziele ma dostac okres to na pewno bedzie zrobiony test ale jak z waszego punktu to wyglada. Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi.

Gość Moim skromnym zdaniem....
to ciąża :) gratuluje :)

Gość gość
za wcześnie na takie objawy, nie zawsze z seksu w dni płodne wychodzi ciąża gdyby tak było miała bym już dużo dzieci, musicie poczekać jeszcze tydzień i zrobić test,

Gość gość
Normalne objawy fazy lutealnej.

jest troche wczesnie na objawy byc moze dochodzi do zagniezdzania komorki jajowej, proponuje zrobic test, ja robilam 4 dni przed spodziewana miesiaczka (10 dni po inseminacji) wyszla bardzo blada kreseczka i to raczej nawet po uplywie dopuszczalnego czasu, tylko ze nie kazdej kobiecie test pokaze ciaze tak wczesnie, na Waszym miejscu zrobila bym ich kilka lub test z krwi

Gość gość
To zależy od tego jak bardzo się staraliscie ;)