Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zamkowa

co powiedziec rodzicom?

Polecane posty

Gość Zamkowa

Witam! mam 17lat, moi rodzice sa bardzo "pobozni" i znalezli zuzyta prezerwatywe mojego chlopaka w koszu na smieci, Co im powiedziec? wymyslec jakas historyjke? proosze o pomoc:( niewiem co robic;/

Gość Nie jestem Jane
moze dla odmiany - prawde?

Gość gość
Czy jesteś już po pierwszym razie,czy tlko chłopak próbował przymierzać i ile on ma lat.Jak długo juąż współżyjesz. Ile lat znasz się z chłopakiem .Czy mama wprowadzała cię w życie intymne i informowała ,ze masz nic nie robić. Byłaś już u gina, czy uzywasz innej antykoncepcji Najważniejsze to ile lat ma twoja mama ,bo ona też kiedyś też zaczynała.

Gość Zamkowa
jestem juz po pierwszym razie, to byl ktorys z kolei, on ma 22lata, nie utrzymuje dobrych relacji z rodzicami

Gość gość
1.Powiedź, że kosmici podrzucili ewentualnie starsze/młodsze rodzeństwo ;) 2. Udawaj głupią i wmawiaj im, że to na pewno ich prezerwatywa, powinno ich to na tyle zawstydzić że sami skończą temat.

Gość gość
Masz problem ,ale jak nie zaciązyłaś to nic wielkiego.Powiedz,ze jet to normalne,ze już rozpoczełaś stosunki.Matka powinna być zadowolona.ze córka jest dorosła i poznała wtajemniczenie do sexu.

Gość Zamkowa
Taaa zadowolona, już teraz z życia piekło robi...