Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lepiej być z facetem, który mnie w 100% nie pociąga czy wybrać samotność ??

Polecane posty

Gość gość

Jak myslicie ? Poznalam takiego faceta, z charakteru jest fajny, dogadujemy sie, chociaz nie czuje emocjonalnej ekstazy :O po prostu jak dobry kolega, z wygladu jest bardzo atrakcyjny ale to tez nie moj ideał w 100%... mam 24 lata,on 28 i tak sobie mysle czy sprobowac stworzyc związek ? (nigdy nie bylam w zadnym powaznym) czy jednak nie probowac i czekac na innego ? ( mozliwe, ze sie nigdy nie doczekam)

Gość gość

Gość +35
samotność

Gość Marleńciu co dzisiaj
trudno powiedzieć,ale przeważnie nie ma nic dobrego z relacji międzyludzkich nieco na siłę,to nawet jak ludzi łączy,żeby być dobrym kolegą i koleżanką,to za mało na dłuższą metę

jak nie ma chemii to nie ma związku - nie można być z kimś kto nie pociąga fizycznie

Gość gość
nie warto, potem wrocisz tutaj załamana albo co gorsza z dzieckiem

Gość xyznak
Co wy pieprzycie? Przecież wszyscy brzydcy i przeciętni którzy są z sobą związani, nie czują do siebie fizycznego pociągu, nie ma żadnej chemii w ich związkach a żyją razem.

Gość gość
Ja mialam ten sam dylemat z miesiac temu , i wybralam samotnośc

Co wy pieprzycie? Przecież wszyscy brzydcy i przeciętni którzy są z sobą związani, nie czują do siebie fizycznego pociągu, nie ma żadnej chemii w ich związkach a żyją razem bo nie mają wyboru na lepszą 'partię' - w szczególności tak zachowują się baby, które uwielbiają żyć w emocjonalnym masochizmie :classic_cool:

Gość gość
sa masochisci co tkwia w takich ukladahc,ale albo musze bo nei maja kasy,albo co ludize powiedzą

a w normalnym, a nie toksycznym związku wzajemna adoracja cielesności jest czymś normalnym

Gość xyznak
To procentowo niewiele jest nietoksycznych związków. Może z 20-30% .

Gość gość
no to jestem idealistką

Gość gość
związek z rozsądku ma sens..sama w ten sposób związałam się z mężczyzną,który jest dziś moim mężem,najbliższą osobą i najlepszym,najdroższym przyjacielem.

Gość gość
Nie krzywdź tego faceta! Jesteś powalona więc nie powinnaś z nikim być i zgnić w samotności zapomniana przez Boga i ludzi! Cholerna księżniczka co poniżej ideału nie zejdzie!

Gość gość
Jestem w dokładnie takiej samej sytuacji, co robić? Facet fajny, mądry, no ale... zero emocji z mojej strony, zero uczucia, oprócz zwykłej sympatii. Nie wiem, czy jest sens czekać na kogoś, kogo się naprawdę pokocha.

Gość gość
Byłam niedawno w takiej sytuacji i wybrałam samotność. Tyle, że mój nie był jakiś specjalnie mądry czy przystojny, po prostu miły człowiek, ale przecież nie będę gościowi całe życie kłamała, że ja także go kocham!

Gość gość
Ten mój też nie jest przystojny niestety... Taki przeciętny. Ale bardzo fajny z charakteru. Nie wiem, chyba też wybiorę samotność, bo na dłużą metę taki udawany związek by nie wyszedł.

Gość gość
Dziś fajny porządny facet nie ma szans na bycie pokochanym :(

Gość gość
Do gościa wyżej - chciałbys, żeby kobieta udawała miłość do Ciebie?

Gość gość
koniotrzep, mameja znowu w akcji

Gość hooooooof
a jesteś pragmatyczką czy romantyczką? jeśli pragmatyczką to bierz go, w końcu w większość związków nie ma "romantycznej" miłości, tylko najwyżej przyjaźń, lęk przed samotnością, wyrachowanie, przyzwyczajenie itd. Natomiast jak jesteś romantyczką, to raczej nie ma sensu, tylko będziesz się męczyć 🖐️

Gość Samotność!!
Samotność

Gość trylinka
Wejdę w związek z pierwszym znośnym chłopakiem który się pojawi i zrobię to na wszelki wypadek byleby nie zostać samotną! A potem będę udawać szczęśliwą, przecież mamy piękne zdjęcia itd...tymczasem żyję w kłamstwie i ciągłym staraniu się o związek, o to by partner nie zobaczył, że z mojej strony nie ma żadnego uczucia. Ale ważne, że nie jestem samotna, ważne że ludzie nie widzą mojej samotności, prawda?

Gość gość
Dla niektórych lepsza nawet udawana miłość niż całe życie w samotności.

Gość gość
Już znowu baba wyzywa od koniotrzepów i psuje temat

Gość goscrozbijacz
Ha co zrobić jak są partnerzy w związkach z innymi a jest jakas chemia... Ot pyt