Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Założyłem fałszywe konto z fotkami przystojniaka. Dziewczyny same do mnie piszą

Polecane posty

Gość gość

Zalozylem konta na Sympatii, Fotce i Sexfotce...na SF jedna super zajebista laska dodala mnie do znajomych i zapytala czy chce sie spotkac bo sie jej podobam, proponowala rozmowe na Skype...kurde ale by sex byl na bank :( sliczna jest :( a na sympatii? Same zagadują...kogo szukam, co tu robie, czy na pewno jestem sam bo taki przystojny to pewnie ciagle jakies sie za mną ogladają, bardzo duzo oczek :(

Gość gość
za brzydkie sie bierz

Gość repasacja ponczoch
oliwa jest sprawiedliwa, zawsze na wierzch wyplywa :classic_cool:

Gość gość
Tak już jest ;)

Gość gość
Jest atrakcyjny, podoba się to piszą. Co w tym dziwnego?

Gość gość
A to dziwnego, że na huj się mówi coś o wnętrzu? Powinno się mówić od dziecka, że wygląd najważniejszy, to by zoszczędziło ludziom złudzeń i brzydale widzieliby w co mają inwestować.

Gość gość
Wnętrze sie liczy ale u atrakcyjnych ludzi:) haha koleś na jakim ty świecie żyjesz. Sam tylko na wygląd patrzysz i chcesz atrakcyjną babke a dziwisz się że one robią to samo. Hipokryta. Jesteś brzydki to uderzaj do brzydkich

Gość gość
Hipokryta? To głodujące dzieci albo chorzy od urodzenia też są hipokrytami skoro chcą jeść lub być zdrowi.

Gość gość
Jesteś hipokrytą bo krytykujesz kobiety że patrzą na wygląd a robisz dokładnie to samo

Gość gość
A on jest ofiarą g****u? Dlaczego brzydka kobieta pozwala się zapłodnić brzydkiemu i rodzi brzydkie dzieci? Poza tym to kobiety pozują na porządne i wyznające jakieś idiotyczne zasady. Wiadomo, ze czy facet czy kobieta, to tak naprawdę samiec i samica i liczy się dla nich tylko wygląd, bo od tego zależy będzie jakość r****nia.

Gość gość
To przecież normalne? Czemu się dziwisz? Tak samo jak ładna dziewczyna - też mnóstwo do niej pisze.

Gość gość
ladna z brzydkim nigdy nie bedzie. czy ty masz braki w mozgu?

Gość gość
Każdy człowiek an świecie chce mieć atrakcyjnego partnera. Kto jednak może takiego mieć? Ktoś atrakcyjny. To bardzo niefajnie dla brzydkich ludzi. Bo co w takiej sytuacji mają robić? Tłumić tę naturalną potrzebę? A może związać się z kimś podobnym do siebie i się męczyć do śmierci?

Gość gość
Atrakcyjni faceci nie szukający związku do 20 roku życia na swoim koncie mają już dziesiątki przelecianych dziewczyn. To naturalne.

Gość gość
Ja nigdy nie zrozumiem takich jak autor. Dlaczego niby ma wybrzydzac, skoro wygladem nie grzeszy. Skoro jest taki pusty ze nie potrafi odnalezc piekna we wnetrzu to na co on liczy? On ma sie "meczyc" a piekna laska to co, bedzie wpatrzona z zachwytem w takiego paszteta?

Gość gość
Ale nie ma czegoś takie jak piękno wnętrza. O czym ty p********z? Jesteś jakąś nawiedzoną idiotką? I kolejny dowód na to jak kobiety zgrywają i udają uduchowione. "Piękno we wnętrzu" ha ha ha. Skoro autor jest pusty, to ty też, podobnie jak wszyscy atrakcyjni ludzie na tym świecie, bo każdy leci na atrakcyjnych. Tego jak wyglądamy nie wybieramy i skoro mamy zaakceptować, że rodzimy się gorsi od innych i "mieć" gorszy wybór partnerów, to tak samo jak inni rodzą się biedni, niech biednymi zostaną, głupi, niech głupimi zostaną, chorzy, niech chorują itd. Taka sama logika. Ale kobiety z logiką mają poważne problemy i stąd tyle idiotycznych dyskusji na tym forum.

Gość gość
hahahaha dokładnie!

Gość gość
Na swoją matkę też mówisz "pasztet"? Bo pewnie już swoje lata ma i na pewno urodziwa nie jest.

Gość gość
Na sf tylko jeden jest fajny drake90

Gość Story of the Year
"Wnętrze sie liczy ale u atrakcyjnych ludzi haha koleś na jakim ty świecie żyjesz" X I tak i nie. Sam jak playboy nie wygladam a poki co nie narzekam na brak kobiet chetnych na cos wiecej jak tylko powiedzenie czesc gdy je mijam. Na portalach randkowych liczy sie tylko wyglad z racji tego ze charakteru nie poznasz po przeczytaniu profilu uzytkownika. W realnych spotkaniach facet moze byc mega przystojny a jak nie bedzie mial odpowiedniego charakteru to i tak i tak jego jedyna atrakcja seksualna bedzie samodzielna masturbacja. Fakt - mniej urodziwi jak ja musza bardziej sie na poczatku postarac niz typowy playboy ale prawde mowiac jak sie chce to sie da i mozna wygladac naprawde nieatrakcyjnie. Ale do tego trzeba ruszyc d*pe z przed kompa i nie uzalac sie nad soba a to jak widac w erze internetu dla wielu jest zbyt wielki wysilek.

Gość gość
No to o co ci k***a chodzi? Nie ma czegos takiego czyli brzydal nie ma szans, wiec sie z tym pogodz. do kogo w ogole masz pretensje brzydalu? skonczysz u boku jakiejs dzieciatej brzydkiej rozwodki albo jako stary kawaler i tyle. myslisz ze kogos to obchodzi? no chyba niie. ja p*****le, i gada ze to kobiety nie sa logiczne. powies sie najlepiej zrobisz nam przysługe

Gość gość
Obecnie najważniejszy( o ile nie jedynym) kryterium doboru parnera jest uroda. A tym bardziej w internecie, gdzie jedyne co mamy do zaprezentowania to te kilka fotek.

Gość facet niezbyt przystojny
Już kilka razy czytałem że ktoś wkleił zdjęcie przystojniaka na portalu randkowym i kobiety do niego pisały.Chyba ja też tak zrobię tylko co jak przyjdzie mi iść na randkę :(

Gość gość
Rodzimy się gorsi to : albo się zmienimy w atrakcyjnych albo zostaniemy tacy jacy jestesmy durne przyklady podałeś wg twojego rozumowania nalezy ci sie cos dobrego bo to nie twoja wina. no sorry, sam gustujesz w ładnych a nic soba nie prezentujesz tak samo moze myslec kobieta " jestem brzydka a nalezy mi sie przystojniak " dobierajcie sie na swoim poziomie

Gość gość
Zamiast się wieszać głupia szmato, mogę hodować tyle kobiety ile bedę chciał, tak atrakcyjnych jak sobie zażyczę które zrobia wszystko co każę. Poza tym ja brzydki nie jestem. Nie mam żadnych defektów fizycznych które do tej grupy by mnie zaliczały. Jestem przeciętny, ale mnie podobnie jak brzydkich, przeciętne nie interesują.

Gość gość
Ale że co? Jak urodzono mnie brzydkim to mam z*****ć rodziców, położną i lekarza który odebrał poród? Sama się dobieraj na swoim poziomie. Każdy facet który ma "jaja" i jest brzydki, zrezygnuje ze związku a skupi się na seksie. Ten akurat można z laską 10/10 mieć za kilkaset złotych.

Gość gość
No to masz problem głupi c**ju.Nie przydajesz się do niczego.Jestes gównem w tłumie gówien. W marzeniach to owszem będziesz miał atrakcyjną, zgnij z tymi swoimi p******ymi poglądami w ciemnej piwnicy :D niech cie szczury zezra rzadka kupo.

Gość gość
I najlepsze to, że "nic sobą nie prezentujesz" = jesteś brzydki. I to jest ta wspaniała logika kobiet. Ładne dzieci umierają na raka. To też jest niewyobrażalnie wręcz zabawne, prawda? Bo czy oni wybierali czy będą chorzy? Nie, dlatego niech zdychają a nie się im leczenia zachciało.

Gość gość
bardzo mądry temat powstał na ogólnym ,poczytajcie bo warto

Gość gość
Ha ha ha teraz wszystkie kobiety to takie prymitywne, wulgarne prostaczki?