Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona strasznie ;/ _0

odmowa stazu

Polecane posty

Skoczylam liceum w kwietniu, od października wybieram sie na studia. Znalazłam sobie sama staż, pracodawca złozył wniosek i miałam go zacząc od sierpnia. Staz miał trwać 6 miesiecy. Urzędniczki miały kontaktowac sie ze mną telefonicznie jesli bedą coś wiedziały w tej sprawie. Oczywiscie nic takiego nie miało miejsca, sama tam poszłam i powiedziały mi że nie dostane stazu po przydzielają tylko tym gdzie we wsiosku jest napisane ze pracodawca przewiduje zatrudnienie po stazu! Najlepsze jest to ze znam dziewczyne która dostała staz w podobnym miejscu a wcale nie miała przewidzianego zatrudnienia. Pójde jeszcze raz jutro i się wykłoce!!!!

odkąd pamietam to w tym przedszkolu były tylko stazystki na okreslony czas i żadna nie zostawała później wiec nie wiem co to za chory przepis nagle wymysliły.

Gość gość
Miałam to samo, podobno to jest warunek, żeby min. na 3-mce zatrudnić ;/

Gość gość
A gdzie pytałam, to nie chcieli zatrudniać, bo nie stać placówki, a na staż by mnie przyjęli, ale urząd pracy odrzuca wtedy wniosek, nie wiem czy zawsze, może jakby było mało wniosków, to by się zgodzili.

pare moich znajomych odbywało staże i nic takiego nie miało miejsca. Musze iśc do jakiejsc pracy bo ja opłace studia zaoczne ;/;/;/

powiedzieli mi jeszcze w up ze jesli pracodawca sie nie zgodzi to może przyznają mi jakis staz od niech ale to znów wiąze sie z czekaniem, a ja nie mam czasu zeby tyle czekać. Najpóxniej musze zacząc prace we wrzesniu.

Gość gość
Jak nie masz znajomości to tak bywa. To jest właśnie UP - nie szuka pracy a utrudnia jej znalezienie. ;/

myslalam ze staz po prostu mi się należy, po co w ogóle one tam siedzą i tak nikomu nie pomogły, rozmawiałam na korytarzu z pewną kobietą , mówiła ze czeka juz od maja i tez nic z tego;/

Gość gość
czemu nie poszukasz jakiejs normalnej pracy? Nie licz na up

wysłałam milion cv odzewu brak

Gość DzikJestDziki
dziewczynko, bo nie masz żadnego doświadczenia.. Nikt Cię nie weźmie, no może na kasę, do wykładania towarów lub na kelnerkę... powodzenia

Gość kalinka..
Ja obecnie jestem na stażu w urzędzie i nic mi nie wiadomo na ten temat,że niby powinnam zostać na 3miesiace. Pierwsze słyszę,a u nas jest kilku stażystów.

Gość kalinka..
Ja nie miałam żadnego doświadczenia i dostałam staż bez żadnych znajomości. A na staż poszłam właśnie po doświadczenie i żeby wpisać coś nowego do cv.

Gość kalinka..
Ja nie miałam żadnego doświadczenia i dostałam staż bez żadnych znajomości. A na staż poszłam właśnie po doświadczenie i żeby wpisać coś nowego do cv.

może chociaz do call center mnie przyjmą ;(

ale mam doła :(