Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poród w McDonalds

Polecane posty

Gość gość

ja chce rodzić w Mc Donalds wynajełam salę, przyjdzie położna w razie gdybym zgodniała, mąż albo położna mamy do dyspozycji jedzenie tzn frytki, hamburgery, coca colę itp będzie ekstra!

Gość gość
oczywiście od razu po porodzie podam noworodkowi HappyMeala - frytki, hamburgera, colę i na deser jabłko - bo wiadomo że to jest najzdrowsze jedzonko na świecie, wiec najlepsze juz dla noworodkow !!!!

Gość ja rodziłam,,,
w Mc Donalds dziecko nie płakało po porodzie więc pani z obsługi od razu go wzięła i wsadziła do frytkownicy :D wył jak szalony! ucieszyłam się slysząc płacz :)

Gość gosc00000000
co z ciebie za matka!!!ja bym wybrala burger king:P

Gość lunaaaaaaaaa,a
ja urodzę w KFC

Gość gość
rodziłam w mcdonald i dzidzius dostal od razu happy meala. teraz ma 3 lata, odżywia się głównie w macdonaldzie. Waży już prawie 90 kg ale martwimy sie z mezem, że jest za chudy. My z mężem razem wazymy tylko 250 kg.

Gość Fredie
Mc Donalds jest niewątpliwie najle[szym miejscem na poród. GMO sałata albo kapusta jest wspaniałym miejscem do znalezienia noworodka.

Gość gość
Hah wiecie że można dostać za darmo doładowanie? Dostałam info na meila od operatora, myślałam że ściema ale nie. Doładowałam za darmo konto za 30zł :) Jakby ktoś też chciał doładować to śpieszcie się bo promocja jest ograniczona czasowo: http://daa.pl/4tx9