Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co na sukienkę?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam problem, biorę ślub w październiku a jak wiadomo z pogodą różnie bywa i albo będzie bardzo ciepło albo bardzo zimno:) I tu pojawia się problem nie wiem co założyć na sukienkę do kościoła, ponieważ nie chcę typowego bolerka ani tych wielkich zimowych puchowych narzutek. Chciałabym coś delikatnego eleganckiego a zarazem ciepłego ale nie mogę znaleźć nic konkretnego, może Wy mi pomożecie coś znaleźć. Za wszelkie zdjęcia i linki będę wdzięczna.

Gość gość
Nie wiem jaką masz suknię, ale wpisz sobie w wyszukiwarce narzutki na suknie ślubne i wyskoczy Ci pełno linków :) masz narzutki koronkowe, takie jak szal, masz też wełniane poncho :) Ja szłam do ślubu we wrześniu i jak wychodziłam z domu to było chłodno, a nie miałam żadnej narzutki i troszkę żałowałam, że się nad tym nie zastanowiłam wcześniej. Na szczęście jak wyszliśmy z kościoła to zaczęło świecić słońce i było ciepło :)

Gość gość
no cos ty asiek przeciez ona zamarznie w tej koronce. autorkko a dlugi piekny elegancki plaszcz slubny? jest tego do wyboru do koloru, jak z bajki czasem http://www.google.it/search?q=p%C5%82aszcz+%C5%9Blubny&sa=X&hl=pl&qscrl=1&rlz=1T4GGNI_plIT479IT479&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=ZGjtUYKrEKOs4ATT2IAY&ved=0CCgQsAQ&biw=1366&bih=564

Gość gość
Witam. Powiem szczerze, że ten długi płaszcz mnie trochę przeraża więc raczej nie:) Oto moja suknia http://www.morilee.com/Bridals/bridal/2105 Jest bardzo delikatna więc nie bardzo wiem co do niej by pasowało.

Gość bo tak i tyle
a może jakiś ślubny żakiet? Ja miałam ślub w październiku i szczęśliwie miałam piękną pogodę, można było w krótkim rękawku wychodzić na zewnątrz, a tydzień później spadł śnieg i było -8 stopni... Najlepiej rozglądnij się, ale zostaw sobie ten zakup na sam koniec, trochę to ryzykowne, ale teraz nikt Ci nie powie jaka bedzie pogoda. Może być cieplutko, wtedy płaszcz będzie wyglądać głupio, te puchate bolerka mi się osobiście nie podobają, ale żakieciki dobrze skrojone, eleganckie, czemu nie?

Gość gość
No właśnie tylko chodzi o to, że w salonach to mają praktycznie tylko te puchowe a w internecie nic ciekawego nie ma. No trudno będę musiała czekać.... Ale cały czas mam nadzieje, że jednak będzie ciepło:)

Gość gość
kup kolorowe buty i kolorowy sweterek zrobisz furore i na pewno będzie ci cieplo:)

Gość gość
no na pewno:) Ale aż taka odważna nie jestem:)