Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maciek B jest projektem. Jego tematy to prowokacja

Polecane posty

Gość gość

Przykład z dzis : ''Dostalem dobra wiadomosc od babci: chce mi kupic nowego ajfona. Po prostu, bez okazji. Zgodzilem sie W sprawach lansu nie uznaje kompromisow W ramach tego, co nazywamy wielkomiejska middle class - chce tez zainwestowac w Ray Bany'' Czy normalna, zdrowa psychicznie, dorosła osoba pisała by takie bzdury o godzinie 14 w poniedziałek ? On siedzu tutaj non stop, mozecie sami zauwazyc...co wejde to widze posty Maćka, Wy sami nakręcacie się i z nim rozmawiacie, mimowolnie spędzacie na forum bardzo dlugo czasu. Im wiecej czasu siedzicie na forum = tym lepsze statystyki ma Kafeteria = więcej kasy za reklamy. Podobnie było z Egoistem31, zwłaszcza kobiety az szalały ze złości i pisaly tu do pozniej nocy, potem Noxelia chora psychicznie , Jennifer, Anitka21 co to ją rzekomo narzeczony walnąl w pysk i wiele innych. Nie bądzcie idiotami :( prosze :(

Gość piąta aleja
to wezwanie do bojkotu kafeterii, czy co?

Gość piąta aleja
Maciuś, mam prośbę, tak szczerze odpowiedz, masz jakieś kompleksy, czy żadnych??

Nie jestem prowokacja, tylko jedna z najbardziej rzeczywistych i naturalnych osob na tym forum. I rzeczywiscie mam dostac ajfona od babci.

Gość gość
to policjant i tyle

@piata aleja: mam kilka kompleksow, ale nie sa to takie "klasyczne" jak ma wiekszosc ludzi. Wie o nich tylko kilka osob z mojego najblizszego otoczenia i to takie, ktore mnie znaja po kilkanascie lat. A co?

Gość DzikJestDziki
Też mi się wydaje, że MACIUŚ jest tanią prowokację, ale bawi mnie rozmowa z człekiem, który gubi sie we własnych argumentach :P he, he :)

Gość gość
Maciek ale jaka policja?kryminalna?obyczajowka?

Gość DzikJestDziki
:* normalnie lecę na Maciusia, tylko, że nie spełnia jednego mojego najważniejszego wymagania- STRACIŁ DZIEWICTWO ! :( zranił mnie totalnie swoją posta moralną...

Gość gość
wiec jednak policjant ale ja nie mam nic do policji,moj maz byl policjantem

Gość gość
Maciek B. To szpieg Rosji :-P