Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truskawa29

Czy w ogóle można rzucić palenie?

Polecane posty

Gość Truskawa29

Co myślicie w temacie palenia? Jak Wam się udało rzucić? Zastanawiam się czy to jest w ogóle możlwie?

Gość zalbbmm
Da się

Gość gość
kudzu root i wszystkie nałogi rzucisz bo to sam działa podobnie jak amfetamina

Gość gosc 55
Palilam ponad 30 lat po okolo 25papierosow dziennie ,rzucalam 3x i trzeci raz byl tym ostatnim! zalozylam sobie 1) nie kupie papierosow drozszych niz 10 zl 2) w pogotowiu mialam kupiony TABAX 3)nastal ten dzien ,ze trafil mnie sz**g i zaczelam w/g zalaczonej ulotki brac ten TABEX.... :D NIE PALE OD 16,5 m-ca co rowna sie okolo zaoszczedzonych ponad 7tys..proste idzie......mnie wziela chytrosc!WYGRALAM,bo juz nie wroce,bo mnie nie stac!obierz sobie cel

Gość Truskawa29
O kurcze, a co to jest ten kudzu? A tabex? Hmm, myślałam o czymś nieinwazyjnym. Z pracy ktoś był na szkoleniu jak rzucić metodą easyway czy jakoś tak no i nie pali, ale ponoć sporo dał, a ja nie umiem odkładać... Fakt, na fajki i tak wydaję tygodniowo że Łooooo.

Gość gość
ja marzę,żeby mój mąz rzucił,pali dwie paczki dziennie...kurczę,jak mu pomóc???????

Gość gość
Ja rzucilam 9 lat temu po 15 lata palenia, nie cierpie teraz dymu, ble.. Po pierwsze i moim zdaniem NAJWANIEJSZE to mieć wewnętrzną motywację, muszisz bardzo chcieć i wiedzieć dlaczego/// ja duzo czytałam o konsekwencjach palenia, poza tym palaczki starzeją się szybciej...no i rak płuc, juz kilka osób z mjego otoczenia jest chorych...i 2 zmarły....

Gość gość
aha, i tez tabexem się wspomogłam jest o wiele łatwiej...i nie jest to reklamowane g...o jak te nikorety okropne, od tego mozna sie uzaleznić, a tabex nie ma nikotyny w składzie

Gość gość
wejdz na strone : nalogow.com ja rzucilam dzieki tej stronce i nie pale od 500dni,zaoszczedzilam ho,ho ponad 7tys!!!!powodzenia

Paliłem po dwie paki dziennie i rzuciłem jednego dnia i bez chemii . Da się ale nie jest łatwo .

Gość gość
pewnie, wierzę,że tak też można.

Serio kiedyś wróciłem z pracy i chciałem przytulić na powitanie córkę a on a z tekstem "tato śmierdzisz ". Tak mnie ruszyło że powiedziałem "Pulchny albo jesteś chłop albo p***a " Da się rzucić nałóg ale trzeba mieć naprawdę motywację . Trzymam kciuki za rzucających .

Gość gosciowa.................
Mozna... ja rzucilam ponad 10 miesiecy temu. Ale narazie nie uwazam sie za osobe "niepalaca" tylko za palacza ktory sobie papierosow odmawia ... Mam nadzieje ze to minie....

Gość Truskawa29
Dobra, się pochwalę, a co! Rzuciłam :-) Myślę, że tak już moge o sobie powiedzieć, prawie miesiąc nie palę, a to za sprawą cudownej książki. Okazało się, że metoda allena Carra jest na szkoleniu, ale jest i w książce za niecałe trzy dyszki. Polecam szczerze!!!