Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stwierdzam że nie warto studiować ciężkich kierunków.

Polecane posty

Gość aaa11111
nie sądzę, by ludzie cię traktowali jak gowno. Predzej ty sam myslisz tak o sobie, bo masz zaniżoną samoocenę. Być może liczyłeś że studia pomogą ci ją podrasować.

Gość gość
Nie chce mi się czytać wszystkieg, ale... skończyłeś medycynę - to bardzo opłacalny i prestiżowy kierunek, nawet w Polsce. Z pracą problemów nie ma, bo lekarzy brakuje. Wiadomo, że od razu po studiach kokosów nie zarobisz, ale przynajmniej znajdziesz zatrudnienie, tymczasem studenci po innych kierunkach gniją w domach. Musisz mieć jakąś specjalizację i po kilku latach zrozumiesz, że warto było się męczyć na medycynie.

Gość zastanawiajace jest to
jaka jest roznica miedzy szacunkiem a respektem, pytam bo nie wiem, a kto pyta nie bladzi i jest madrzejszy dlaczego ludzie cie nie szanuja- nad tym bym sie zastanowila, a nie robila roszczen

Gość zastanawiajace jest to
a kierunek jest fantastyczny i tutaj zawsze bedziesz mial duzo pracy, wg mnie to jeden z najciekawszych zawodow, jelsi ktos lubi te tematyke

Widzę że autor jest znajomym po fachu. No prawie, bo ja zrezygnowałem z lekarskiego po 5 roku. I nie zaluje. autor ma rację, nie warto. u mnie to bardziej chodziło o to że mógłbym mieć wreszcie jakąś laskę Ale się myliłem, żadnej to nie imponowalo. zrezygnowałem wiec

Gość gość
Ale czego żałujecie? Po tym kierunku są nieskończone możliwości rozwoju! Do tego dochodzi zwykła satysfakcja i zadowolenie, że robi się coś potrzebnego.

Gość respekt ze strachu
bu ha ha jenekrys nie wylogowales sie ahahah wiedziala ze debile pisza, mozecie pomrzyc o studiach takich :D

Gość okljuih
kliknijcie na niebieskiego goscia= janekrys :D Idiotów nie sieją

Gość okljuih
Jesli studiowac to wylacznie ciezkie i przyszlosciowe kierunki, prowokatorzy z koziej d**y

Gość gość
janekrys ahahahah, jesteś żałosny, rozmawiasz sam ze sobą, chciałbys skończyć medycynę, ale jesteś na to zbyt głupi... niestety, ten kierunek to prawdziwa orka, trzeba się poświęcić i naprawdę to kochać, wtedy można czuć się spełnionym

Gość okljuih
1010 postów i taka wpadka, trzeba bedzie zmienic nick, co janekrys? :D

Gość gość
A kto to w ogóle ten janekrys?

Gość oejjeeeeeeeeeeeeeeee
Nie, bo osobiście nic ale to nic z tego nie mam. -a co bys chciał????? :-O jakbyś skończył cokolwiek innego to czego byś chciał jakim idiota tzreba być,zeby wybierac studia tylko dlatgeo, zeby zdobyć szacunek innych ludzi :-O szacunek zdobywa się zupełnie inaczej! az żal że takie patałachy jak ty, z takim troglodyckim myśleniem zajmują się leczeniem ludzi.

Gość okljuih
Janekrys to : lekarz, 1 rok specjalizacji, interna, z dyzurami 6700 na reke :D medycyne konczy na google pl ;-)

Gość hahahaha ale wpadka posikam si
mieszka z mama w willi i wali konia na okraglo :D

Gość gość
A to się ciekawie porobiło, Janekrys tłumacz się! Bo wyszedłeś na idiotę z rozdwojoną jaźnią.

Gość gość
:D

Gość gość
zauwazcie ze autor tez przestal sie odzywac, moze sa w zmowie mileczenia albo to tez janekrys :P a studia fajna sprawa i warto konkrety studiowac, wyzsza szkole strugania glupka ma prawie kazdy a fachowcow brakuje

Czy wyscie oc***eli? No ja zrezygnowałem i nie żałuję miało być. Widzę że stado onanizatorow łapie za slowka

Autor ma rację, nic wielkiego z tego nie ma. Kumpel z roku który obecnie robi neurologie w szpitalu wojskowym wiele razy powtarzał i powtarza że gdyby nie naciski rodziców nigdy by się na to gowno nie zdecydował. Co z tego że byłem na medycynie jak kobiety, odkąd pamiętam, szalaly za katelkarzami i dostawcami marchewki? To jest raz. Dwa- wg ludzi Masz z********ac za bułkę z masłem, a jak co do czego przychodzi z tego calego bycia lekarzem nie ma żadnych korzyści. W Polsce i tak więcej wart jest dobrze zarabiający producent wafelkow niż elita z wykształceniem. Dlatego zgadzqm się z autorem.

Gość gość
wiecej wart? Pieprzony arogant, gdyby nie piekarz to nie mialbys co zryc, gdyby nie smieciarz to osoby od gówna- to bys sie w nim utopil, jak mozna byc takim idiota i nie zdawac sobie sprawy z tego, ze jestesmy inni ale rownie wazni, bo jedno bez drugiego by przepadlo. Nie zaluje was, macie to na co zasluzyliscie

Gość Zaskoczony dachowiec
Lekarz, piekarz, leniwiec pospolity... to tylko łatki, oprawki książek, mogą być nawet ze złota a i tak liczy się treść w środku, więc mnie walą głupie opinie a studia, jeśli jest możliwość, warto robić i wyłącznie konkretne a nie wygłupiać i iść na łatwiznę.

Gość gość
janekrys nie tlumacz sie, po co milabys sie powtarzac min po, sciemniaczu wstretny w polsce jest jak jest? Strachliwa p***a, ktora nie potrafi ruszyc d**y z cieplego siedzenia i wyjsc na ulice obalic rzad, zesralbys sie ze strachu a chcesz zmian tymczasem umazany, osrany, wykonujesz ladnie nakazy uspione tepe barany

Gość gość
jak ci przypier 80% podartku to ladnie bedzie placil i taka jest prawda, smiac mi sie chce z tego p******ego narodu, nie tylko polskiego, wiele krajow jest task zacofanych, nie tylko my

Gość gość
Ukończyłeś trudne studia : WOW, co roku tysiące ludzi robi to samo. Nie twierdzę, że to nic, ale to nie zapewni Ci poważania i renomy na resztę Twoich dni. Na szacunek musisz permanentnie pracować.

Gość gość
P*********e hipolicie, sama chciałam iść na medycynę i żałuję że się do matury nie przyłożyłam jak należało. Skup się na pozytywach i nie p*****l głupot

Gość gość
No napewno tysiące kończy. Może wogole miliony co roku koncza medycynę.. Jest około 5-6 uczelni medycznych w kraju, na roku 150-200 osób więc daje to maks 1000 lekarzy rocznie nie więcej. Na 40 mln narod