Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stwierdzam że nie warto studiować ciężkich kierunków.

Polecane posty

Gość gość

Bo i tak gowno to się dla kogokolwiek liczy. Ja byłem przez ludzi traktowany tak samo c*****o zarówno przed jak i po skończeniu medycyny. Ludzie nadal nie mają do mnie jakiegokolwiek szacunku tak jak to i było przed studiami. Jestem traktowany na równi z jakimś zbieraczem złomu. Stwierdzam że w Polsce ( bo tak chyba jest tylko tutaj) liczy się wygląd i pieniądze (mogą być nawet zarobione na oproznianiu szamb byleby były duże). Wykształcenie i jakieś takie ogarniecie to jest ostatnia cechą przez pryzmat której oceniani są tutaj ludzie. Stwierdzam że jakbym mógł odwricic czas to nie szedlbym na studia wogole i nadal miałbym to samo co teraz Ale przynajmniej więcej wolnego czasu. Żałuję zmarnowanych wielu lat życia. I to nie żadne prowo.

Gość Nie ma rady na uklady...
mowisz - to wiesz :P, :P, :P

Gość gość
Nie dziwię się że nie mają szacunku, bo Ja też nie szanuję takich ludzi, człowieka ocenia się po czynach a nie po wykształceniu czy jego braku. Nie masz za grosz fajnego charakteru, jedna wielka frustracja i zakompleksienie paradoksalnie idące z megalomanią, ciągnij się pało nieczysta i won, nie wracaj póki się nie poprawisz ;-)

Gość gość
A Ja stwierdzam że studia nie poszły na marne, to był z***biście spędzony i wykorzystany czas, a obrany kierunek niezwykle interesujący, frustruj się czereśnio dalej i giń.

Gość gość
Ty wont parobku z takimi komentarzami. Dlatego właśnie w Polsce jest tak zle bo największe prawo głosu maja i "najlepiej postrzegani przez przeciwtnego Polaka" są takie cwaniaczki jak ty.

Gość gość
No jeżeli dla was bycie zerem pomimo ukoncznych poważnych studiów jest podniecajace to gratuluję dilera.

Gość gość
To co tutaj wypisujecie tylko potwierdza moją tezę ze nie warto.

Gość gość
Bycie zerem, piszesz o sobie łajzo nieczysta. Ja jestem prawie na szóstkę, więc możesz mi ssać dużego palucha u nogi. Skoro jesteś fajtłapą, to faktycznie straciłeś czas, łamaga życiowa, opiekunki szukaj, bo z tego co widać do nawet nie potrafisz trafić, palcem do d**y. Kocham przeklinać takich idiotów na Kafeterii :D Jesteś przezabawny w swej głupocie, aż nie do wiary, jakbyś prowokował i walił z podniecenia konia.

Gość gość
A właściwie to dlaczego mnie atakujesz? Ze wyrazilem swoją opinie na temat twgo jak to wszystko FAKTYCZNIE ODCZUWAM? Nie rozumiem, mam się cieszyć bo jest źle?

Gość gość
A najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że żadnej medycyny nie skończyłeś. Nie wierzę że taki tępak, mógłby się tam dostać. Może to była medycyna alternatywna/ naturalna jakaś ayurveda hinduska :D

Gość gość
Wiesz że wiecznymi hurraoptymistami niezależnie od okoliczności są z reguły debile o iq półki w kredensie? Zastanów się kolego nad sobą.

Gość gość
Szczerze mam to w poważaniu w co wierzysz a w co nie. Najwyraźniej będą cię leczyć debile mojego pokroju.

Gość gość
Łudzę się że jak obrażę twoją głupotę to ci z głowy ucieknie, a co za tym idzie oczyści ci się zagłupiały umysł ;-)

Gość gość
nie zgadza się - ja mam kasę i każdy uważa że nakradłam albo mam po rodzicach albo po mężu a sama inwestuje, rozkręciłam firmę i naprawdę umiem robić pieniądze ;)

Gość gość
Może spójrz na to kim sam jesteś. Wiesz, wariat siedzący za kratami też wykrzykuje do ludzi ze ktoś ich zamknął.

Gość gość
Nie wierzę że kobieta może być tak agresywną i prostacka. ppza tym potwierdzasz moja tezę, w tym kraju bardziej liczą się pieniądze niż wykształcenie, inteligencja mądrość czy jakiekolwiek ogarniecie.

Gość gość
Najważniejszy jest wygląd, zapewne jesteś brzydalem i masz kasztaniaka na d***e :-)

Gość kate4532421
Proponuję ofertę pracy dodatkowej, zdalnej. Polega ona na wykonywaniu zadań polegających m.in na pisaniu opinii produktów, stron, rejestracji w różnych portalach, udostępnianiu postów na facebooku etc. Wypłaty dokonywane są w ciągu 2 dni roboczych na konto w wysokości 50 zł. W ciągu miesiąca można zarobić nawet do 450 zł, zależy od zaangażowania. Podatku nie płacimy, portal rozlicza się sam. Aby aktywować konto należy przesłać scan lub zdjęcie legitymacji w celu potwierdzenia bycia uczniem/studentem. W celu uzyskania więcej informacji zapraszam tutaj : https://www.inclick.pl/?pb=d6b5dcd4e96b0e3fc91bf4a3ec671d0c Ja zawsze służę pomocą i infomacją Wystarczy się zarejestrować, praca jest legalna, portal wypłacalny, nie ponosi się żadnych kosztów i zawsze można przestać korzystać bez żadnych konsekwencji. Pozdrawiam

Gość gość
Być moze, dlatego moja teza nadal jest prawdziwa.

Wybacz ale czytając Ciebie też nie mam za grosz szacunku do Ciebie. Jesteś bucem, który myśli, że szacunek zdobył już "kończąc medycynę". Owszem to ciężki kierunek ale oprócz pieniędzy i wyglądu liczy się coś innego - m.in. TWÓJ SZACUNEK DO INNYCH. A Ty go nie masz, gardzisz takim zbieraczem złomu czy kimś zajmującym się szambem. Jesteś arogancki. Gdybyś był "dobrym człowiekiem" miałbyś szacunek tych, którzy Cię znają. U obcych ZAWSZE trzeba sobie zapracować. Nie pieniędzmi, nie wyglądem, nie wykształceniem - a charakterem, podejściem do innych, dokonaniami.

Gość fajny ten gosc
hahahha mozna posikac sie ze smiechu :D sama prawda i tylko rpawda

Gość gość
Do zagubiona- chyba jesteś dzieckiem ze takie farmazony wypisujesz.

Gość gość
nie cieszysz sie ze jestes lekarzem i pomagasz chorym ludziom?

Gość gość
Nie, bo osobiście nic ale to nic z tego nie mam.

Ja nie jestem dzieckiem. Ale Ty prawdopodobnie jesteś dziecięciem z gimnazjum, który się nudzi w wakacje i wymyśla tematy na kafe ;]

Gość gość
Nawet na forum ludzie nie mają do mnie szacunku jak widzisz. Więc czego wymagać od innych? Zaznaczam, chodzi o szacunek, nie respekt. To 2 różne rzeczy

Gość aaa11111
ja uważam że masz piękny zawód, autorze i szacunek dla ciebie, że udało ci się ukończyć kierunek który jest trudny i wymaga samozaparcia myślę że prestiż przyjdzie z czasem

Gość gość
Daj spokój kobieto nie jestem żadnymgimnazjalista, jestem po prostu wypalonym człowiekiem. Mam się cieszyć ze pomimo zmarnowanych 10 lat ludzie nadal trakruja mnie jak gowno?

Gość gość
To dziękuję, mało jest niestety takich ludzi jak Ty.

Gość gość
Wiesz czasem jest potrzebna świadomość że choć jedna, nawet obca osoba to w minimalnym stopniu docenia. Inaczej traci się wiarę w ludzi.