Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozstępy, pomocy!! :(

Polecane posty

Gość gość

witam. wczoraj zauwazyłam rozstępy na moich pośladkach i bokach. są czerwone ( czasem fioletowe) . chciałabym się ich jak najszybciej pozbyć ;/ dodam że mam 15 lat, jestem szczupła ( nie odchudzam się, ni przytyłam ostatnio) . znacie jakieś dobre sposoby na pozbycie sie rozstępów?

Gość fhgjghjk
są świeże więc możesz jeszcze ratować skórę, ale jak się coś rozstąpiło to się już nie złączy, nie słyszałam o takim cudzie, poza biblią ;-) A to bajka. Kup krem na rozstępy i smaruj, skóra się uelastyczni a co za tym idzie będzie się rozciągac i kurczyć ładnie a rozstępy są bo urosłaś

Gość gość
Póki są takiego koloru jak piszesz, możesz jeszcze coś zdziałać. Jak już będą blade, takie perłowe, to będą już na stałe. Ja od niedawna używam maści na blizny, Cepan, kosztuje ok. 18-19 zł, pewnie jest tańsza niż większość kremów na rozstępy, a ponoć jest skuteczna, ale nie stosuję na tyle długo, żebym mogła coś więcej na ten temat powiedzieć. Na twoim miejscu smarowałabym tym Cepanem 2 razy dziennie, jak masz takie fioletowo-czerwone, to powinno pomóc.