Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TEŚCIOWA po porodzie

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny jak to u Was wygląda jesli chodzi o teściową? ja niedawno urodziłam i powiem szczerze,że mam dosyć tego co się dzieje a raczej tego jak teściowa sie zachowuje... jak to wygląda u Was , tez macie ciężko czy raczej nikt się nie wtrąca??

U mnie masakra była :D W szpitalu leżałam tydzień,odwiedziła raz i to mi odpowiadało :D :P W domu pierwsze odwiedziny były już niecałą godzinę od przejazdu ze szpitala :o Wnuk ją zupełnie nie interesował.Za to bardzo pilnie CODZIENNIE (mimo że nie mieszkamy z nią) przychodziła i sprawdzała czy jej synek ma obiadek ugotowany,czy koszulka wyprasowana,czy podłoga wymyta itd :o Aż któregoś dnia doszło do spięcia,powiedziałam co myślę (KULTURALNIE) i skończyła przychodzić :P Tzn przychodzi ale jak są okazje typu urodziny,dzień dziecka czy mikołajki.,

Gość bambaryła32
To Ty po porodzie prasowałaś mężowi koszule,zmywałaś podłogi i gotowałaś obiadki?????????????????????? Ja pierdziele :O

Gość gość
ja jestem przed porodem, ale tesciowa mieszka 200 km ode mnie. Mimo to nawet gdyby mieszkała blisko to sądze, ze by sie nie wtrącała. To naprawdę fajna kobieta. Ale rozumiem w 100% kobiety, które mają dosyć swoich teściowych. Moja niedoszła mieszkała kilkaset km ode mnie ale i tak czułam ciągle jej oddech na plecach. a jak była u nas albo my u niej to nie do wytrzymania. Zawsze wsyztsko musiaął wiedziec, widzieć i oczywiście ona wie wsyztsko, wsyztsko musiało być tak jak ona chce. A jak się kulturalnie jej zwróciło uwage na coś to obraza ale nastepnego dnia było to samo. Przeokropna kobieta także rozumiem was doskonale