Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet niezbyt przystojny

Dlaczego wśród kobiet istnieje przekonanie że przystojniacy są lepsi w łóżku?

Polecane posty

Gość facet niezbyt przystojny

Przecież to bzdura bo równie dobrze ktoś komu natura poskąpiła urody może być lepszym kochankiem niż przystojniak.

Gość maj nejm is luka
sa kobiety ktore kochaja oczami ( to te z nadwaga :D) tak jak sa i chlopcy z ta sama przypadloscia :classic_cool:

Gość gość
wg mnie bardzo przystojni faceci skupiają się w łóżku tylko na sobie i swojej przyjemności, a kobiety traktują jako kolejne trofeum.

Gość gość
Kisiel w majtach.O to w tym chodzi.

Gość gość
Facet, który wydaje Ci się przystojny, bardziej Cię kręci i co za tym idzie, masz z tego większą przyjemność niż z facetem o tych samych umiejętnościach, ale brzydkim.

Gość gość
Sex z brzydalem jest jak z manekinem.

Gość gość
Już Ci odpowiadam. Efekt aureoli. Czyli co? Przystojnym facetom (ogólnie ładnym ludziom) przypisuje się dobre cechy. Pewny siebie, uczciwy, mily, pomocny itd. Jeżeli dziewczyny patrzą na przystojnego faceta w kontekście seksu, automatycznie widzą w nim świetnego kochanka. "wg mnie bardzo przystojni faceci skupiają się w łóżku tylko na sobie i swojej przyjemności, a kobiety traktują jako kolejne trofeum." To jestem wyjątkiem od reguły. Skupiam się na kobiecie mniej na sobie. Jaki jest tego efekt? Świetny seks. Dobrze zaspokojona kobieta potrafi się bardzo dobrze odwdzięczyć. Więc ja ona ma świetny orgazm i ja mam świetny orgazm. 2+2=4. Prosta matematyka.

Gość gość
na szczęście jestem przystojny i laski lubią się ze mną bzykać :) uff co za ulga

Gość byłam z kobietą,...
bo zazwyczaj przystojny facet łapie kobiety jak lep na muchy, przebiera w nich a więc i kondycję łóżkową ma lepszą ;)

Gość gość
To nie jest tak,ze jest przekonanie,bo go wcale nie ma...Natomiast z przystojniakiem mozna sie szybciej w lozku znalezc ;-)