Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hahaha gorzkie żale brzydkich facetów

Polecane posty

Gość _____________________
gość 21:35 piszesz o nich w czasie przeszlym. Ciekawe czy przestalas ich kochac ze wzgledu na nieatrakcyjny wyglad, czy moze presja kolezanek. :D

Gość Paweł88
Haha słodkie żale samiczek.

Gość gość
_____________________ Nieprawda. Ja bym to nazwała niezgodnością charakterów. K***a, specjalista od kobiecej psychy się znalazł. Buuuuu

I dlatego nie zadaje sie z Polakami.....boshe chron mnie przed nimi. Brzydkie toto, chamskie, skape, wiecznie skrzywione mordy I tylko wieczna krytyka wszystkich I wszystkiego.

Gość gość
Przesadzasz zuzia, nie wszyscy tacy są.

Gość gość
Zgadzam się z wami dziewczyny w zupełności.

Gość gość
W końcu jakiś porządny temat na kafe :P

Coś w tym jest, choć to pogląd niepopularny i nie do wygłaszania w towarzystwie. Od czasów Łęckiej i Wokulskiego nic się nie zmieniło, a te historie niestety dokładnie tak się kończą.

Gość _____________________
gość Nie przekonalas mnie i przynudzasz. W twoich wypocinach jest jedno wielkie zaprzeczanie. Przedsawiasz typowe tanie chwyty socjotechniczne. Czyli manipulujesz-klamiesz. W zwiazku z powyzszym nie zycze sobie dalszej gadaniny z twoja osoba. :D

Gość gość
też mnie śmieszą kolesie co są niscy ,brzydcy , mało zarabiają a r*chać to chcą i to najlepiej modelki ... :/

....mnie tez......obrzydliwce niech jada na recznym, a nie slinia sie na widok pieknych kobiet....ew prostytutka.....jak to wczesniej pisal jakis brzydal

Gość gość
I temat umarl? Brzydkim facetom mowimy zdecydowanie NIE !

Gość Zenonblady
A ja fajny jestem

Gość Zenonblady
Ale wole zwalić konia niż feminie dać o*******ć;-)

Gość niesmiaładziewczyna1
Brzydki, niebrzydki. Rzecz gustu. Człowiek rodzi się śliczny i albo to 'utrzyma' lub zostanie przeciętniakiem. Co oznacza słowo utrzyma? Jeżeli będzie zadbany to po kłopocie! Mycie zębów przynajmniej dwa razy dziennie. Schludnie ubrany, czysty, UŻYWAJĄCY DEZODORANT. Chyba tyle.

Gość gość
prawda. brzydka kobieta na ogól wie, że nie ma szans na przystojniaka, może jej smutno, może przykro, ale jakoś tam do niej dociera, że nie ma co się łudzić i szukać królewicza. natomiast każdy facet, niezależnie od własnej atrakcyjności szuka laski, top dziuni, modelki, seksi kotki czy cholera wie kogo jeszcze. sorry panowie, ale jaka to jest dla takiej dziewczyny gloryfikacja spotykać się z brzydkim facetem? taki niestety ma szansę tylko wtedy, gdy ma mnóstwo forsy, ale niech nie liczy na miłość i wierność, bo to są wyjątki. osobiście uważam, że jestem ładna, nie piękna, nie powalająca, może nieco więcej niż przeciętna i partnera też szukam w podobnej grupie. brzydal po prostu odpada, towarzyskie samobójstwo mi zbędne.

Gość gość
a gdzie autorka??

Gość gość
autorka to facet jak byście chcieli wiedzieć.

Gość gość
smierdzące zapocone lachociągi popatrzcie na siebie jakie jestescie ochydne i puste a dla lepszego bytu i fajnego autka robicie laske takim jak ja co nigdy nie umiał pisac poprawnie ani liczyć ale za to mam sporo kasy i takie szmaty puste to r****m kiedy mi sie podoba.

Gość sFendzi mnie
Alem sie usmiala z ostatniego wpisu.....hahaha....kolejny marzyciel.... Tylko na takie laski cie stac cieciu?

Gość gość
E tam cały temat to wywody przeciętniakow którzy myślą że mają zadatki na ładnych ludzi :) znam takiego gościa co jest brzydki krótko mówiąc, a jego laska? marzenie co prawda ma on bogatszych rodziców, ale myślę że ladnym laskom nie zawsze zależy na przystojniaku, w sumie znają swoją wartość i nie muszą się dowartościowywac ;)

Gość gość
A co tu duzo mowic. Wszystkie wiemy ze polscy faceci to jedni z najbrzydszych na swiecie?