Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Google 94 - naprawde jestes biseksualny ?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego jestes prawiczkiem ? Jak wyglądasz? Pytam z ciekawosci, bo na kafe to rzadkość.

Tak jestem bi Wyglądam ok już 3 dziewczyny były we mnie zakochane lecz w tym czasie ja byłem zakochany w innej nieodwzajemnione uczucie :( Póki co miałem w życiu inne priorytety niż tracenie prawictwa Ale teraz jednak już najwyższy czas sobie poszukać dziewczynę :)

Gość gość
ludzie bi to największe ścierwa i patologia pedaly przynajmniej bzykają sie ze sobą, hetero tez ze sobą a kazdy facet bi i laska bi jest tak pooj****a,ze nie wiedzą ktorą dziure wolą, wszyscy zdradzają 🖐️

Gość gość
bycie bi fajna sprawa :)

Gość gość
"ludzie bi to największe ścierwa i patologia pedaly przynajmniej bzykają sie ze sobą, hetero tez ze sobą a kazdy facet bi i laska bi jest tak pooj****a,ze nie wiedzą ktorą dziure wolą, wszyscy zdradzają lapka.gif" x x x x x Ponoć każdy facet jest trochę bi ! Wiec ten twój argument jest do d**y :-P

Gość gość
""ludzie bi to największe ścierwa i patologia pedaly przynajmniej bzykają sie ze sobą, hetero tez ze sobą a kazdy facet bi i laska bi jest tak pooj****a,ze nie wiedzą ktorą dziure wolą, wszyscy zdradzają lapka.gif"" x x x x laska bi nie wie którą dziurę woli ?

Gość gość
Angelina Jolie jest bi i co To patologia ?

Gość gość
Tak twierdzi tylko lewacka patologia, która jest non stop indoktrynowana m.in wciska się wam głupoty Alfreda Kinseya i jego ''skala seksualnosci''. Zboczeniec prowadził badania na prostytutkach, więźniach, narkomanach. Homoseksualizm i biseksualizm jest naturalny ale nie normalny. Taki błąd natury,wychowania..wszystko po trochu. W każdych społeczenstwie odsetek homo,bi,trans to max 1,5 %. Ostatnio w UK były badania, które pokazały ze homosiów jest własnie 1,5%...a pedały gadały ze ponad 10% a w Londynie nawet 30% :D śmiechu warte, potem sie tlumaczyly, ze przez ''dyskryminacje'' wiekszosc sie nie ujawnia buhaha W Papui Nowej Gwinei jest takie plemie Fore, do 1957 roku nie mieli kontaktu z białym człowiekiem, zyli na poziomie neandertlaczyków i oni nie wiedzą co to homoseksualizm, tam sie dwoch facetow nie walilo w dooope nigdy.

Gość gość
A co to za różnica czy hetero homo bi trans les liczy się jaki ktoś jest !!!

Gość gość
Podobnie wiele plemion w Amazonii, podejrzewam ze pederastia pochodzi ze starożytnych Aten, potem się to rozlazło na Rzym i resztę Europy :O W koncu nawet mity mowią o wyspie Lesbos pełnej kobiet, ktore kochają tylko inne kobiety :O Większosc homoseskaulistów ma zaburzone kontakty z rodzicami, zwłaszcza z ojcem. - ojca brak - ojciec jest, ale nie poswięca synowi czasu - ojciec jest, ale jest patologiczny, znęca się nad nim, wymaga niewiadomo czego Chłopiec nie odczuwa więzi ze swoją płcią, brakuje mu kontaktow z ojcem i potem szuka ich wsród innych męzczyzn. Do tego dochodzi czesto zaborcza matka lub przeciwnie zbyt nadopiekuncza, ktora traktuje syna niemal jak dziewczynke, duzo kontaktow z babciami, ciotkami, siostrami. A w XXI wieku pranie mózgu w mediach i szkole. Z homoseksualizmu mozna wyleczyć o ile odpowiednio wczesnie pomoze sie takiej osobie.

Gość gość
Podobnie wiele plemion w Amazonii, podejrzewam ze pederastia pochodzi ze starożytnych Aten, potem się to rozlazło na Rzym i resztę Europy pechowiec.gif W koncu nawet mity mowią o wyspie Lesbos pełnej kobiet, ktore kochają tylko inne kobiety pechowiec.gif Większosc homoseskaulistów ma zaburzone kontakty z rodzicami, zwłaszcza z ojcem. - ojca brak - ojciec jest, ale nie poswięca synowi czasu - ojciec jest, ale jest patologiczny, znęca się nad nim, wymaga niewiadomo czego Chłopiec nie odczuwa więzi ze swoją płcią, brakuje mu kontaktow z ojcem i potem szuka ich wsród innych męzczyzn. Do tego dochodzi czesto zaborcza matka lub przeciwnie zbyt nadopiekuncza, ktora traktuje syna niemal jak dziewczynke, duzo kontaktow z babciami, ciotkami, siostrami. A w XXI wieku pranie mózgu w mediach i szkole. Z homoseksualizmu mozna wyleczyć o ile odpowiednio wczesnie pomoze sie takiej osobie. x x x x Leczyć to możesz się ty nie wnikają w cudze życie co kto robi bo to jego sprawa

Gość gość
Jeszcze dodam, ze homoseksualny styl zycia to zagrożenie dla zdrowia i życia. To nie są jakies brednie niewiadomo skąd. 70% nowych zakażen wirusem HIV to MSM = mężczyzni wspolzyjący z mezczyznami. Odsyłam na strone aids.gov.pl, są tam dane i statystyki bez problemu mozna to znalezc. Hetero to zaledwie 20kilka procent a jest nas niemal 99% a ich 1%, reszta to narkomani i przypadkowe zakazenia w szpitalach. Małżeństwa homoseksualne to kolejna brednia i głupia zachcianka. W Holandii jedynie 10% pederastów decyduje się zawrzec ''związek małzenski'', w Niemczech jeszcze mniej. O co więc tyle krzyku ? Przewracac do gory nogami caly system prawny, moralnosc spoleczenstwa dla 0,1 % ludzi ?

Gość gość
Jeszcze dodam, ze homoseksualny styl zycia to zagrożenie dla zdrowia i życia. To nie są jakies brednie niewiadomo skąd. 70% nowych zakażen wirusem HIV to MSM = mężczyzni wspolzyjący z mezczyznami. Odsyłam na strone aids.gov.pl, są tam dane i statystyki bez problemu mozna to znalezc. Hetero to zaledwie 20kilka procent a jest nas niemal 99% a ich 1%, reszta to narkomani i przypadkowe zakazenia w szpitalach. Małżeństwa homoseksualne to kolejna brednia i głupia zachcianka. W Holandii jedynie 10% pederastów decyduje się zawrzec ''związek małzenski'', w Niemczech jeszcze mniej. O co więc tyle krzyku ? Przewracac do gory nogami caly system prawny, moralnosc spoleczenstwa dla 0,1 % ludzi ? x x x x WTF

Gość gość
WTF ? Tylko tyle potrafisz napisać ? Widac, ze piszą tu dzieciaki które w ogole nie rozumieją świata, liczy się tylko nowy odcinek muzycznego szoł na Polsacie :O 🖐️

Gość LES GGG
Te twoje argument o d**ę potłuc ! 70 HIV ja znam 5 homo i żaden z nich nie ma hiv a według tego co napisałeś to 3 z nich powinno mieć HIV ?

Gość LES GGG
Te statystki są do d**y ja wy to nie wieże A te artykuły są z neta ? skopiowałaś eś katolu

Gość gość
Z neta Kiedyś gdzieś to widziałam :-P

Gość gość
A ja się pytam cz Angelina Jolie to patologia odp ktoś :)

Gość gość
"WTF ? Tylko tyle potrafisz napisać ? Widac, ze piszą tu dzieciaki które w ogole nie rozumieją świata, liczy się tylko nowy odcinek muzycznego szoł na Polsacie pechowiec.giflapka.gif" [ [ [ [ A ty ile napisałaś eś ? kopiuj wklej :-P Dopisać tu trochę tam i ok katolu

Gość gość
Dobra przyznaje te artykuły są z neta i co z tego Ja ich nie lobię bo jestem księdzem

Gość gość
księża to pedofile :)

Gość gość
KK

Gość gość
Jestem z KK i mam was w d i nie popieram in vitro

Gość gość
Dobra przyznaje te artykuły są z neta i co z tego Ja ich nie lobię bo jestem księdzem x x x Kolejny KK ma adhd :-P

Gość Twoja stara za
ksiąc-twoja stara z********a :-P To muza dla mnie :-D

Gość Twoja stara zapi mp3
:)

Gość gość
JA JESTEM LES :)

Gość gość
"jesteś les? pokaż, obejrzymy" Nie wstawiam tu swoich fotek ale wyglądam jak Doda :) i mam dziewczynę :)