Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trakotta

Jak szybko on może chcieć czegoś więcej?

Polecane posty

Gość Trakotta

Ja mam 18 lat, on 25. Jeszcze nie jesteśmy razem, ale to tylko kwestia czasu. Nie miała jeszcze nigdy chłopaka. I mam takie postanowienie, że pójdę z chłopakiem do łóżka dopiero po pół roku bycia razem( to absolutne minimum), a może nawet później. Czy myślicie, że on wcześniej będzie chciał czegoś więcej?

Tak, na pewno będzie chciał, ale chcieć a nalegać to dwie różne sprawy :) Nie spiesz się, jeżeli nei chcesz, to go hamuj :)

Gość gość
oj zostawi Cie..

Gość Trakotta
fiku mikuu A myślisz, że jego wiek ma znaczenie?

Gość gość
a powiedzialas mu to?

Gość Trakotta
Oj ,czemu miał by mnie zostawić? Czy ludzkie życie sprowadza się tylko do jednego? Ja też ma na to ochotę, no ale nie tak z byle kim, trochę poznać się trzeba, czyż nie?

CZemu miałby cię zostawić? :) Jeżeli faktycznie Ci,ęe lubi, to uszanuj ei będzie szczęśliwy. Jeżeli nie uszanuje, nie zrozumie, znaczy, że kretyn, który tak naprawdę nawet cie nie lubi.

Gość gość
Nie sprowadza się do jednego ale kręci się głównie wokół jednego. I główna zasada związku jest taka że jeśli seks jest do niczego to dni do końca są już policzone. Sprawdzone na własnej skórze!

Gość gość
wiek nie ma znaczenia, 18 , 25 30 latek mogłby tak zrobić ... to nie powiedziane ze jest facet jest od Ciebie troche starszy to juz mysli tylko o tym aby Cię przeleciec.