Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalala1234

ZWIĄZEK - WĄTPLIWOŚCI

Polecane posty

Gość tralalala1234

jestem w związku z jedynakiem, bedzie już prawie 2,5 roku. kocham mojego faceta, ale coraz częściej zastanawiam się czy to ma sens... czesto się kłócimy o pierdoły. ja potrzebuje dużo wsparcia, ze wzgledu na to, ze moi rodzice nie zyja, utrzymuje się i mieszkam sama. mój facet kiedy czegoś potrzebuję, przykładowo mam w obecnym miesiącu do płacenia jakieś rachunki - nie pyta mnie ile wynoszą itd, czy nie oferuje pomocy, chyba że sama poproszę. ponadto ostatnio twierdzi, że go chhyba nie kocham, że mało mu mówię miłych rzeczy, że go nie doceniam (a to nieprawda, bo jestem czuła itd) i o w odwecie się nie stara ;/... nie wiem jak mam w ogóle do niego trafić. ponadto jest cholerykiem, oburza się o byle co, zaraz denerwuje. ak tylko czegoś zapomnę, coś mi wypadnie z rąk, cokolwiek, to już widać po nim, że się denerwuje. większośc swojej kasy wydaje na motory i samochody, a to że ja mam mało kasy, sporo wydatków tylko na mojej głowie, to jest na dalszym planie... a chciałabnym aby sam z siebie mi pomagał i też bardziej o mnie dbał... nie wiem co mam robić, myśleć o tym już. gadałam z nim o tym, jak coś mówię, to się obrusza, że nie doceniam go i że wszystko robi źle...

Gość beeeh
oooo.... nastepna co mysli tak: daje mu d**y to niech mi daje kasiore

Gość gość
Widocznie chłopak chce mieć partnerkę a nie utrzymankę. I słusznie, utrzymywać może Cię po ślubie, teraz nie musi.

zostaw go , to d*pek będzie myslał tylko o sobie i o swoich przyjemnościach , nidgdy nie zauważy że skończyło się jedzenie w lodówce albo proszek do prania

Gość gość
poszukaj starszego faceta z kasą - takiego trochę taty!