Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Czkawka

depresja przy zakochaniu

Polecane posty

Gość Pani Czkawka

uwaga, dostałam depresji od zakochania...czy ja jestem normalna? ;( a i dodam,że to obiecująca, znajomość i chyba odwzajemnione uczucie

Gość byłam dobrą partią
mozliwe,ja tez tak kiedys miałam ale teraz mam w du..e tego facia

napiszę od początku, może już tu jakiś lekarz, psychiatra, psycholog, ksiądz, wróżka, szaman... - na początku byłam podekscytowana - potem zmęczona - bardziej zmęczona - w końcu zrobiłam się ospała - dostałam dreszczy - niekontrolowanego płaczu - rozdrażnienia, płaczu, złości - agresji - senności czy to jest normalne? normalne obajwy przy zauroczeniu?! :O

też tak miałaś? i jak wyleczyłaś? ja nie chce mieć go w du... ;( chcę go kochać normalnie i zdrowo, ale wstyd mi iść do psychiatry z czymś takim, co mi powie? najlepiej jakby mnie zamkneli do zakładu zamknietego, bo dość mam już życia w tym w czym teraz żyję, chciałabym się odciąć 😭 od rodziny, przyjaciół, adoratorów i chłopaka w którym się zakochałam :)

Gość beeh
kolejna psychiczna. masuj sobie codziennie lechtaczke to moze co przejdzie. albo i mie...

chcę być normalna, chcę mieć normalne uczucia, być jak inni...czemu każdy mówi,że jestem dziwna... czemu cały dzień chce mi się spać albo płakac :(