Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Amadu laboratorium snu

Polecane posty

Gość gość

Chciałam się Wam pochwalić moim nowym nabytkiem :P. Kupiłam sobie luksusowy materac, no i teraz wreszcie będę spała jak królowa! :D Sprawiłam sobie materac marki Materasso ze sklepu Amadu. Długo odkładałam kasę na niego, ale postanowiłam zacisnąć zęby, zaoszczędzić, żeby w końcu móc zaznać trochę luksusu. A wy na jakich materacykach śpicie?

Gość peanutka
Chciałam się Wam pochwalić moim nowym nabytkiem :P. Kupiłam sobie luksusowy materac, no i teraz wreszcie będę spała jak królowa! :D Sprawiłam sobie materac marki Materasso ze sklepu Amadu. Długo odkładałam kasę na niego, ale postanowiłam zacisnąć zęby, zaoszczędzić, żeby w końcu móc zaznać trochę luksusu. A wy na jakich materacykach śpicie? Sorrka, nie podpisałam się w poprzednim poście, a nie lubię być anonimowa.

Gość Anika1981
Wczoraj do mnie przyszedł materac z Amadu i jestem bardzo zadowolona po pierwszej nocy mogę powiedzieć tyle: sen jak na puchu :), sexu jeszcze nie było, ale mąż dzisiaj wraca z delegacji i pewnie przetestujemy nowy nabytek :P

Gość Moniq1969
Ja kupiłam kilka dni temu od dwóch dni materac firmy Perdormire gości w naszej sypialni :) polecam Amadu.pl jak i materac New Memory bardzo dobra jakość w przystępnej cenie ( załapaliśmy się na promocję i zaoszczędziliśmy prawie 800zł.

Gość anka72
Polecam ten salon, kupiłam tam materac i jestem bardzo zadowolona, a jednocześnie zaskoczona ogromną wiedzą ludzi którzy tam pracują, nigdzie tyle informacji nie uzyskaliśmy na temat snu i doboru materaca pod słaby kręgosłup, wiedzę tą potwierdził mi mój fizjoterapeuta. Dlatego polecam gdzie mogę ten sklep!! W większości salonów ludzie którzy sprzedają materace niestety, ale nie posiadają odpowiednich kompetencji i opowiadają jakieś wymyślone rzeczy! A co do Internetu często są pisane jakieś pierdoły nie pokrywające się z prawdą. Dlatego polecam odwiedzanie salonu Amadu osobiście. Anka72

Gość Monniq077
Od ponad czterech tygodni jestem mocno wyspana :) posiadam materac od Amadu ( nie podaje modelu żeby nie robić krypto reklamy!). Dodam tylko że dobrze wybrany materac potrafi mocno zmienić nasze życie, a dodatkowo lepiej człowiek się czuje i co najważniejsze żyje! Zauważyłam także że moja skóra lepiej wygląda, znajomy fizjoterapeuta wytłumaczył mi że dobrze wyspane nasze ciało wpływa pozytywnie na wszystkie procesy w naszym organizmie.

Gość adikoo27
też robiłam zakupy w Amadu i jestem pod wrażeniem poziomu obsługi - babka była bardzo miła, pomocna, znała się na rzeczy i rzetelnie pomagała wybrać najlepszy model

Gość elkadzik
Duży wybór markowych materacy i dobre ceny, dodatkowo ogromna wiedza. Z tym że na paczkę czekałam długo ponieważ firma DHL zapodziała mój materac gdzieś na magazynie i sklep składał dwie interwencje, ostatecznie 4 dni trwałą przesyłka. Pozdrawiam Elka

Gość barni
robiłam w tym sklepie zakupy parę miesięcy temu i śmiało go polecę każdemu kto poszukuje dobrych materacy. Fachowa obsługa nie naciąga na drogie modele, ale dobiera indywidualnie pod każdego,

W salonie na Strzegomskiej kupiłam łóżko, materac i kołdrę, jestem bardzo zadowolona. Polecam

Gość pawełkoo
bardzo fajny sklep - byłem tam z rodziną na zakupach bo musieliśmy wymienić wszystkie materace i kupiliśmy świetne modele - wygodne, dopasowane do każdego z osobna, odciążają kręgosłupy we właściwych miejscach - a przy dużym zamówieniu dostaliśmy rabat :)

Gość gość
zalosne. Same reklamy. Przeciez to logiczne ze pisze to jedna i ta sama osoba. Widocznie materace nie sa takie super skoro trzeba sie znizac do czegos takiego.

Gość gość
A ja uważam, że Amadu to naciągacze. Chciałam kupić materac inne firmy to oni innej firmy nie uznają tylko to Materasso... A zobaczycie co będzie jak trzeba będzie załatwić reklamację..... Totalna porażka. NIE POLECAM ANI SKLEPU ANI FIRMY. UWAŻAJCIE NA NICH.

Gość gość
Ja też nie polecam, obsługa miła do czasu zapłaty za towar, a gdy po 4 dnia użytkowania łóżka chciałam złożyć reklamację, spotkała mnie bardzo nie miła niespodzianka. Pani nie dosyć, że krzyczała i była bardzo nie miła wręcz opryskliwa to wskazał, że mam się zgłaszać do producenta, bo ona reklamacji nie rozpatruje, a gdy oświadczyłam jej że obowiązuje ją ustawa o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej, to stała się agresywna i powiedziała, ze mogę sobie składać reklamację jak chcę i się rozłączyła. Zależy im tylko na kliencie dopóki nie dostaną kasy, a później umywają ręce

Gość marta67
Niestety kupiłam materac Materasso z wadami. Minęło kilka tygodni nie mam nowego materaca. Była agresja, złość, wprowadzanie mnie w błąd, olewanie mnie. Jestem skrajnie wyczerpana. Mam problemy z kręgosłupem. Sprawę zgłosiłam miejskiemu rzecznikowi konsumenta. Jak nie dostanę materaca będę musiała przejść z ich pomocą mediacje. Skrzyknijmy się razem. Może porozmawiamy z dziennikarzami. Może wystąpimy o interpelacje poselską w celu doprecyzowania przepisów prawa. Niestety klasę sprzedawcy poznaje się w sytuacjach trudnych.