Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sie dowartosciowac

Polecane posty

Gość gość

Otoz mam kolezanke co miala bielactwo. Dlugo byla mi tylko towarzyszka na klopoty . Nie byla to kumpela na randki z powodu zswojej choroby. Ale nie tylko ze brzydsza ale przez to ze zle wygladala bykla ciagle naburmuszona. Leczyli ja rozni , rodzice jezdzili po miastach tez za granica. Az kiedys jej brat znalazl w internecie informacje ze jest francuska poradnia leczenia zaburzen pigmentacyjnych w warszawie, Udali sie tam. No i udalo jej siszej wizycie zeby wygladala lepiej polecili jej Dermotan -to taki tonik co kamufluje plamy skory z zaburzeniami pigmentacji, biale ciemne i iinne . Nalozyla ten tonik i wygladala dobrze. Poprobowala jeszcze ale i leczyla sie w tym czasie , Dla niej najwazniejsze to ze nie bylo juz widac tych plam. Ale ja zauwazylam ze to co w gabinetach medycznych proponuja to jest dobre i chyba lepsze niz w perfumerii bo w perfumerii to polecaja i drogo i dla kazdej cery wiec trzena i kosmetyki i odzywcze kremy . Ona W tym Dermotanie ma wszystko wjednym . Przyznam ze sprobowalam i ja. No i spodobal mi sie bo dziala w wygladzie jak fluid dajac elegancko gladziutka skore. Widac od razu gdzie nalozone , wsiaka w skore wiec nie widac ze tapeta . Nie brudzi kolnierzyla , serwetki w kawiarni, nie brudze bluzki bo wsiaka. Kosztuje 130 zl ale poniewaz jest odzywczy to nie kupujemy juz kremow ani innych kosmetykow. Dla mnie wazne tez ze rano jak sie budze to wygladam dobrze ( a mam chlopaka wiec wazne) bo trzyma sie kilka dni ale to nie samoopalacz. Wogole tam wam powiedza ze samoopalacz niszczy nawet zdrowy pigment. Jest to wogole zabojstwo dlka pigmentu te samoopalacze bo jego skladnik dehydroaceton rozklada sie na skorze wchodzac z nia w toksyczne zwiazki i niszczace skore. Ja nie mam bielactwa ale zeby miec ten Dermotan dzwonie na 22 75 63 301 lub na 22 6531955 i kupuje za pobraniem pocztowym wiec nikt nie widzi czy jestem chora czy nie. Moja mama ma ciemne plamy i tez go uzywa Teraz ma gladka skore z tym dermotanem ale mowi ze te przebarwienia napewno ma bo w mlodosci uzywala duzo samoopalaczy bo pracowala w telimenie jako za modelke i musieli sie opalac bo w polsce brak slonca to sie smarowaly tymi samoopalaczami . Ale to ze samoopalacz to zabojstwo dla pigmentu to juz caly swiat wie tylko u nas sie malo mowi bo zawsze tak . Wiem ze moja kolezanka teraz jest moja kumpela na wyjscia tez i wyglada naprawde dobrze. Nabrala pewnosci siebie a i nam duzo pomogla wiec wiezi sie zaciesnily . Jezeli Gorniakowa to uzyw Herbus , Kwasnieska dlaczego my nie mozemy. One moga sobie pozwolic na drogie kosmetyki a jednak wybraly te . Ale one musza bo musz dbac by dobrze wygladac i teraz i nie niszczyc skory kosmetykami tylko stosowac takie by mlodo wygladac na starosc tez. Jolanta kwasnieska tez go uzywa. No i pierwsza dama a woli srodki z zaleceniem do skory delikatnej. Wiadomo czemu. Dla nas to jest sposob na dobry humor dobre samopoczucie i poczuvie wlasnej wartosci mamy wyzsze A do takich chlopaki lgna ale i dziewczyny.

Gość podcieram dupe gazeta
skop zebraka na ulicy... to zawsze pomaga :P, :P, :P

Gość 22ola
mam kumpele z którą wystarczy że przejde raz przez rynek Krakowski a wszystkie chłopy sie na nas gapią. :) I <3 IT

Gość gość
Ale długaśna ta reklama.