Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaputaczczka

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość zaputaczczka

jestem ok 4 dni przed terminem @, oczywiście staramy się o dzidziusia, od owulacji nie mam zadnych objawów świadczących że mogło się udać, nie bolą mnie piersi, jedyne co to od około 3 dni boli mnie brzuch jak w pierwszych dniach okresu, szczególnie wieczorem, bardzo nieprzyjemnie, i troche bardziej po lewej stronie, czasem promieniuje do tyłu jak przy owulacji, śluzu mam mało, bardziej wodnisty, czy moge mieć nadzieje na ciąże, wiem żę nikt nie jest wróżka ale może ktoś miał podobnie a potem test pokazał 2 kreseczki?

Gość zaputaczczka
ponawiam czy ktoś miał podobnie?

Gość cbdiucbedcech
z tego co napisałaś widać że w ciąży nie jesteś :( ja miałam bóle jak na okres ale tydzień po spodziewanej miesiączce (myślałam że w końcu ją dostane i była ciąża. U ciebie jest ból brzucha kilka dni przed okresem więc on przyjdzie. Na objawy ciążowe byłoby za wcześnie

Gość zaputaczczka
ok rozumiem, nie ma co się nakręcać ale człowiek wszystkiego świę chwyta jak czegoś bardzo pragnie, pewnie znowu nieudany cykl

Gość cbdiucbedcech
nie ma co sie nakrecać! Dopiero po terminie spodziewanej miesiączki można zacząć się zastanawiać i zrobić test

Gość zaputaczczka
jasne masz racje, najgorsze to czekanie a ty w którym tyg jesteś?

Gość gość
Hm ja mam też dziwnie. Miesiączke mam dostać 31 lipca. A od paru dni tak mnie kłuje w brzuchu i strasznie bolą mnie piersi. a nigdy nie mialam tak wczesnych objawów na miesiączke.

Gość yzz
możesz mieć, ja miałam ból jak miesiączkowy ale krwawienie nie przyszło..

Gość zaputaczczka
mnie piersi raczej nie bolą tylko brzuch tak nieprzyjemnie szczególnie po lewej stronie zaraz chyba wezme nospe, test robiłam ale negatyw

Gość cbdiucbedcech
niestety w ciazy nie jestem już, poroniłam

Gość cbdiucbedcech
"możesz mieć, ja miałam ból jak miesiączkowy ale krwawienie nie przyszło.." też miałam takie bóle ale pózniej, po terminie spodziewanej miesiączki. Uważam że 4 dni przed swiadcza o okresie ale życze ci żebym sie myliła:)

Gość yzz
ja też poroniłam..

Gość zaputaczczka
ja też miałam poronienie 3 mies temu ale wczesne, tylko wtedy bolały mnie piersi o ogólnie czułam objawy już przed terminem a teraz tylko ten nieprzyjemny ból, jasneże chce żeby się okazało że to na ciąże

Gość cbdiucbedcech
każdy organizm jest inny, są różne ciążę, może akurat jesteś w ciąży ! :)po poronieniu jest się bardziej płodnym podobno. Pospieszyłaś się z tym testem bo na takim etapie raczej wychodzi negatywny:) spokojnie czekaj!

Gość cbdiucbedcech
ja poronilam 2 mies temu, teraz spóznia mi się okres 2 dzień, mam zero objawów - ani na ciążę ani na okres... Narazie czekam. Nie staraliśmy się - staosunek przerywany. To chyba za wcześnie byłoby na ciążę (byłam łyżeczkowana)

Gość zaputaczczka
niby tak ale w tamtej ciąży na tym etapie już był poz, fakt że kreska bardzo jasna ale widoczna, a ty jesteś na etapie starań po tamtym poronieniu?

Gość cbdiucbedcech
ja poronilam 2 mies temu, teraz spóznia mi się okres 2 dzień, mam zero objawów - ani na ciążę ani na okres... Narazie czekam. Nie staraliśmy się - staosunek przerywany. To chyba za wcześnie byłoby na ciążę (byłam łyżeczkowana)

Gość zaputaczczka
robiłaś sobie test? ja też nie mam objawów tylko ten ból brzucha od kilku dni mnie zastanawia z regóły tak nie mam, normalnie bez dolegliwości przychodzi @ nie mam szczególnego napięcia przedmiesiączkowego

Gość cbdiucbedcech
no widzisz każda ma inaczej, ja kilka dni przed okresem mam już bóle brzucha i wtedy wiem że przyjdzie @. A teraz NIC. Może poprostu cykl jeszcze się nie uregulował. Chociaż patrząc na śluz w tym cyklu to wszystko było normalnie. testu nie robiłam jeszcze.

Gość zaputaczczka
z drugiej stony jak dostane okres to chyba mnie zaleje niemiłosiernie bo czuje jakby moja macica ważyła z 2 kilo

Gość cbdiucbedcech
no to ja tak miałam jak bylam w ciąży na początku. czułam się taka pelna, wzdęta i też myslałam że przyjdzie lada moment obfity okres:) Napisz jak już bedziesz wiedziała co jest grane ;)

Gość zaputaczczka
jasne poczekam i napisze, ja już jestem mamą i w tamtej udanej ciąży bardzo przesunęła mi się owulka w terminie@ robiła test był negatywny i nie miałam objawów, dopiero gdzieś 5 dni po terminie wyszedł mi pozytyw, ale piersi długo nic nie bolały w sumie konkretnie zaczęły dopiero około 2 miesiąca, natomiast w tej ciąży co j,ą poroniłam to czułam piersi już praktycznie od owu, każdy cykl jest inny

Gość zaputaczczka
w w tamtej ciąży kiedy ci wyszedł test poz w terminie czy po terminie?

Gość cbdiucbedcech
masz rację, ciężko zgadywać czy to ciąża czy przyjdzie okres :P ja przez ten brak objawów myśle ze okres poprostu mi się spózni ale kto wie... Zrobie jutro test ;) nie chce wkręcać sobie żadnych oznak jedyne co widzę to to że mam powiększone sutki i żyłki ale piersi nie są wrażliwe/bolesne

Gość cbdiucbedcech
w tamtej ciąży robiłam test 10 dni po terminie :D nie starałam się o dziecko, ciąża była po stosunku przerywanym. Miałam bóle jak na okres, nabrzmiałe piersi i myslałam ze lada moment przyjdzie okres i tak czekalam, czekałam aż w końcu zrobiłam test

Gość cbdiucbedcech
pamiętam ze w tamtej ciąży jak myslałam ze bedzie okres to nie poszłam na kilka imprez, na basen itp bo ciągle mówiłam że już czuje ze okres bedzie i wole w domu zostać (mam bolesne@) i się nie doczekałam ;)

Gość zaputaczczka
a którym tyg poroniłaś jak moge zapytać ja w 7 i 3 dni?ale samoistnie bez czyszczenia

Gość cbdiucbedcech
u mnie był to 9 tydzień, miałam krwiaka który odkleil zarodek :( podano mi srodki poronne-zarodek wylecial a potem zabieg zeby oczyścić wszystko.

Gość zaputaczczka
nic tylko pozostaje czekać, bardzo bym chciała żeby się udało, i za 2 dni powtórze sobie test fakt że będzie jeszcze przed terminem ale nie moge się doczekać

Gość cbdiucbedcech
próbuj :) ja też zrobie test bo gdybym byla w ciąży to musze brac luteine - tak gin mi kazal (mam po tamtej ciąży)