Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kompletnie nie wiemy do czego możemy zatańczyć pierwszy taniec:(

Polecane posty

Gość gość

Przeglądam propozycje na necie typu tylko w twoich dloniach, niebieska piosenka, za szklem, rekawiczki, ten ktorego kocham.. wszystkie inne propozycje i kompletnie nie podoba nam sie to. To w ogole nie nasz klimat. Moze pojsc w cos zagranicznego? ale tez nic mi do glowy nie wpadlo :( prosze poradźcie coś tylko coś bardziej nowoczesnego, bo tamte utwory w ogole nas nie przekonuja i nie podobaja nam sie. Szczegolnie nie wiem co ludzie widze w piosence Tomczaka... dla mnie to jakis smetny glos. Moze i sie nie znam, ale musi nam sie podobac, a to sie nam nie podoba. A slub za 2 tygodnie a my nie wybralismy nic:(

Gość wrześniowa panna młoda 27
fajna zagraniczna piosenka Glen Medeiros - Nothing gonna change my love for you czy jakos tak mielismy to tanczyc ale zdecydowalismy sie na Beatę Bartelik-Sen na pogodne dni jeszcze jest karolina kozak - razem zestarzejmy sie. rzecz gustu

Gość gość
no wiem, ze rzecz gustu tylko w nasz kompletnie nic nie trafia. Wolalabym by pierwszy taniec zespol nam zagral losowo byle jaki. A tak to przezywam w kazdej cos mi nie pasuje. Ale zaraz przeslucham propozycji dziekuje.

Gość gość
Oooo Glenn Mederios ma fajny refren, i piosenka tez bardzo ladna.

Gość andzia lubi miód
Love of my life - Queen

Gość gość
The jesus and mary chain- just like honey.

Przecież piosenka Queen love of my life jest o rozstaniu :) z repertuaru Krolowiej już bardziej pasowało by One year of love.

Gość gość
🖐️

Gość hciknk
wlasnie w wyborach angielskich piosenek trzeba uwazac, nawet jesli nie zna sie jezyka to wystarczy wrzucic w google, wszystkie piosenki maja tlumaczenie i nie trzeba sie wysilac by znaleźć. Wspomniane tutaj This I Promise You , a także This I Promise You są pięknymi piosenkami mówiącymi o miłości. Ale to ta druga bardziej chwyta moim zdaniem za serce:) i nie wymaga jakiś wielkich umiejętności tanecznych, a jeśli ktoś potrafi to też ma pole do popisu.

Gość andzia lubi miód
masz racje, tak ta druga bardziej się nadaje, pomyliłam się bo własnie słucham queenu i leciała love of my life która uwielbiam

Gość hciknk
no tak jestem z***bista dwa razy wkleilam ten sam tytul truga piosenka to miala byc wspomniana wrzesniowa panne mloda Nothing gonna change my love for you.

Gość andzia lubi miód
Natalie Cole - Inseparable, ja i mąż tańczyliśmy do tej

Gość gość
andziu miodowa, a znasz tekst do "love of my life"? Chyba średnio pasuje na okazję weselną....

Gość andzia lubi miód
gościu andzia już napisała że pomyliła tytuł bo miała na myśli co innego a co innego napisała bo akurat słuchała w tym czasie love of my life ile jeszcze będzie ta pomyłka wałkowana??

Gość gość
Najpierw zastanow sie, JAKI TANIEC chcesz zatanczyc. Potem wybor piosenki bedzie duzo latwiejszy.

kurczę, ja z kolei nie wiedziałabym do czego mam zatańczyć, tyle mam pomysłów! z polskich to chyba tylko "odkąd jesteś" ale w wykonaniu S.Soyka www.freakumdress.wrzuta.pl/audio/94ajqVTRp0i/odkad_jestes ( piosenka jest z repertuaru grechuty) może tylko ciężko dobrać odpowiedni tempem taniec, ale jeżeli nie chcecie uczonych na "szybko" tańców to do pobujania się może być. Z zagranicznych może być: shania twain from this moment on: www.youtube.com/watch?v=wHUNoUFrh6E rod steward: have i told you that i love you www.youtube.com/watch?v=vQUQcAzAi3k bee gees how deep is your love www.youtube.com/watch?v=3zWP1V9Eo0c maria mckee show me heaven: www.youtube.com/watch?v=Eo_s0iEA41o no i jak dla mnie niezmiennie michael buble- ma mnóstwo piosenek o miłości, cudne teksty!! poszukaj na tekstowo, są tam tez tłumaczenia, ostatnie nagrania w jego wykonaniu, są genialne, zwłaszcza close your eyes !! www.youtube.com/watch?v=gKlwsEZnxR8 www.youtube.com/watch?v=ZTctOCFJHuI www.youtube.com/watch?v=lqew9aMs3S0 może być też fascination: www.youtube.com/watch?v=fUwFKFRg_UM sting - until

Gość gość
grejpfrutowa jejku tak czytam i czytam i oczom nie wierze jak udalo ci sie wkleic az tyle linkow bez posadzenia przez kafeterie o spam bo ja nawet jednego linku nie moge wstawic:(

Gość slub za chwilkeee
My sie wahalismy pomiedzy tymi dwiema ronan keating this i promise you i lionel richie endless love. nie mamy zadnych ukladow itp zwykly przytulaniec a tez dluuuugo szukalismy. Stanelo na ronanie :)

Gość gość
Polska piosenka na pierwszy taniec, my do tego tańczymy http://www.youtube.com/watch?v=Hk5wEgvIRj8 Piękna jest:) Nie szykujemy żadnego układu itd, pierwszy taniec moim zdaniem jest to chwila intymna tylko dla nas.

Gość gość
nie.... ta piosenka nie jest piekna. Nie da sie jej sluchac.. :O

my za to mamy dylemat mędzy dwoma piosenkami volver- kocha,lubi,szanuje a Natalia kukulska i piasek - Jestes blisko

Gość gość
Volver masakra...jak mozna taka kiche na weselu puscic :/

mnie też się za pierwszym razem nie udało wysłać odpowiedzi, bo kafe krzyczało: spam, spam !! :o ale ponieważ przy kopiowaniu linków wkleja się cały adres, łącznie z "https://" spróbowałam pozbyć się właśnie tego https :) ale już najbardziej mnie denerwuje brak odstępów !! robi się z długiego tekstu jakiś zlepek. i autorko, lepiej powiedz czy Ci pasują moje propozycje ? :)