Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z orgazmem

Polecane posty

Gość gość

witam serdecznie wszystkich forumowiczów, nigdy nie miałem problemów z tym aby moja partnerka doszła do orgazmu, czasami udawało mi się doprowadzić nawet 11 razy dziennie, jednak ostatnio doszedłem przed nią i nie dokończyłem przez co ona nie doszła (a była blisko), zdarzyło się to 3 dni temu, od tamtej pory nie może dojść, orgazm pochwowy, palcówka, podkreślam że jest dziewicą, mam 16 lat a ona jest nieco młodsza, „powiedzmy" 15:) pozdrawiam, to moja pierwsza wypowiedź na tym forum. P.S. Od tamtej pory ona nie odczuwa przyjemności, powiedziała że czuje tylko że wkładam tam ppalce proszę o szybką pomoc i tolerancyjne wypowiedzi

Gość gość
o to to szkoła się skończyła i głupoty w głowie!

Gość gość
od wrzesnia bedzie problem z nauka bo orgazm na oczy laduje

Gość gość
i na brzuch, czasem

Gość gość
dziękuję wszystkim bardzo za wszystkie pomocne odpowiedzi, gwarantuję, że z takim nastawieniem coraz więcej będzie nastolatek w ciąży bo dziaciaki będą bały się zapytać dorosłych właśnie w obawie przed takimi dogryzkami, jeszcze raz dziękuję... na prawdę użytkownicy tego forum są bardzo rozgarnięci

Gość wyszła na łąke ze stokrotka
przypominam że jesteście jeszcze dziećmi

Gość do 16-latka
cyt.: czasami udawało mi się doprowadzić nawet 11 razy dziennie, jednak ostatnio doszedłem przed nią i nie dokończyłem przez co ona nie doszła (a była blisko), zdarzyło się to 3 dni temu, od tamtej pory nie może dojść, orgazm pochwowy, palcówka, podkreślam że jest dziewicą, mam 16 lat a ona jest nieco młodsza, „powiedzmy" 15 HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Dzieciaku, na 100% widać, że walisz w samotności konia a doprowadzanie 11 razy do orgazmu dziewicy to fantazja. Chłopie 11 razy palcówka łechtaczki, bo mylisz ją z pochwą do której paluchami byś nie wszedł, zdarłoby śluzówkę do krwi, a dziewczyna wyłaby z bólu. Radzę zająć się nauką, bo jeszcze kropla spermy spadnie jej na c*pkę i będziesz miał nie tylko bachora ale i przesrane życie. Nara.

Gość do 16-latka
pewnie brudnymi paluchami robiłeś jej palcówkę, zatem niedziwota, że ma c*pkę zaognioną jak świnia, w dodatku bolącą i zaczyna nie czuć przyjemności, stając się oziębłą, kłodą mięsa. Wygoogluj w necie Fizjologia seksu.... a dowiesz się więcej,. i zanim coś głupiego napiszesz, 100 x ugryziesz się w język

Gość Dek@­ .
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę piętnastą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.👄🌼