Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MGosia

Oddam suknię ślubną z dodatkami (rozmiar 36 / S) osobie potrzebującej

Polecane posty

Gość MGosia

Dziewczyny, proszę o pomoc! (i z góry dziękuję :)) Oddam, oczywiście za darmo, moją suknię ślubną wraz z dodatkami. Suknia jest teoretycznie w rozmiarze 38, ale wg mnie jest to typowe 36, dla filigranowej dziewczyny. Ja mam 158 cm wzrostu i miałam do niej obcas 12 cm - suknia była wtedy idealna :) Suknia jest w bardzo dobrym stanie. Jedyną wadą jest naderwana i zszyta w jednym miejscu halka. Podczas sesji zdjęciowej przez przypadek ją przydeptałam. Jednak halki nie widać, więc nie powinno to nikomu przeszkadzać. Suknia jest biała, jednoczęściowa, na wysokości gorsetu wiązana z tyłu. Gorset z przodu ma śliczne koraliki i cekiny. Do tego dodam nieużywany welon oraz nieużywane bolerko z długim rękawem. Mam także ozdoby samochodu (na maskę i chyba klamki) bez żadnych śladów użytkowania. Chętnie dorzucę także buty skórzane firmy Wojas, rozmiar 37, wkładka około 24,5 - ubrane dwa razy, w bardzo dobrym stanie, z dodatkowymi flekami. Zdjęcia wszystkiego chętnie wyślę mailem. Zainteresowanym osobom podam także dokładne wymiary. Suknia w tym momencie jest złożona w walizce, więc będzie potrzebowała trochę czasu, żeby się rozprostować. Chodzi szczególnie o tiulową halkę. Zależy mi na tym, aby suknia trafiła do osoby, która jej naprawdę potrzebuje, której nie stać na zakup sukni za kilkaset złotych czy nawet kilka tysięcy... a chce w ten wyjątkowy dzień poczuć się jak księżniczka :) Ta suknia jest dla mnie bardzo ważna i chcę, żeby trafiła we właściwe ręce. Jeśli potrzebujecie suknię lub znacie kogoś, komu naprawdę może się przydać - piszcie. Jestem z Krakowa, ale jeśli mogę komuś pomóc, chętnie pokryję koszt wysyłki sukni do innego miasta. Czekam na informacje :)

Gość gość
witam. jak Pani może proszę wysłać zdjęcia na maila : kmajka121@interia.pl Z góry dziękuję, lepszy kontakt mailowy niż tu na forum