Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile lat ma Lucy WIndsor vel piąta aleja?

Polecane posty

Gość gość

Wie ktos?

Gość gość
po 40 :o

Gość gość
taka stara i taka glupia? niemozliwe

Gość piąta aleja
C**j was to obchodzi debile.

Gość gość
czterdziesci lat minelo na kafe.pl jak jeden dzien:D

o tak, pamiętam jeszcze czasy Gomułki (to tak a propos wspominek po sąsiedzku) a ty podszyw, jak już musisz się w moim imieniu odezwać, to przynajmniej niech to przypomina mój styl wypowiedzi :)

i to jest możliwe, starość nie mądrość, let's face it dlatego niech się małolaty napawają potęgą swojego umysłu, bo czas płynie szybko

Gość gość
Lusiunia juz przyleciala sie tlumaczyc ze jest piekna, mloda, ma ciekawe zycie i jak zwykle jest tu przelotem :D

Gość gość
nie trzeba na ciebie czekac, siedzisz tu cale dnie :D

Gość gość
"Lucy mieszka w USA, wiec pisze w innych godzinach po prostu niz my tu wszyscy." x Tak sie sklada ze pisze w tych samych godzinach co my wszyscy Cos ci sie wiec p********ilo z tym USA

Gość sasanka niebieska
szczesliwi czasu nie licza ;)

Gość gość
maciek, kretynie luska, piata aleja, piata klepka i wiele innych niczkow to ta sama osoba i nie mieszka w usa jestes nedorozwiniety i naiwny, tobie wszystko mozna wmowic x USA buhahahahahaha

Gość gość
"zdecyduj się może - cały czas siedzę, czy jestem przelotem? " x To byla ironia, idiotko...

Tak sie sklada, ze Lucy i piata klepka dawno nie bylo na kafe. Wiele osob mowilo, ze Lusia mieszka w Nowym Jorku, nie wymyslilem sobie tego przeciez.

Gość gość
Cos kolo 40tski... ale sie nie napalaj od jej dawniej kolezanki wiem ze nic specjalnego w porownaniu z tym co o sobie tutaj pisze

wiem, ze to byla ironia, ale widocznie ty nie wiesz podwójna idiotko żałosna podążaczko śladami mojego nicka, ze taka ironia jak twoja nadaje się tylko do wykorzystania w innym możliwym w tym kontekście znaczeniu a teraz może pogadaj z Maciusiem, bo audiencję u mnie skończyłaś :)

Gość sasanka niebieska
o nie. na kafeterii mozemy mowic tylko w kontekscie kafeteryjnych par, a wiec Lusinym partnerem jest komiczne wiecznie zywy. kazdy i kazda ma tutaj swojego, taka podpowiedz dla innych;)

Gość gość
wiem, ze to byla ironia, ale widocznie ty nie wiesz podwójna idiotko żałosna podążaczko śladami mojego nicka, " -------- ta idiotka dalej swiecie wierzy i uwaza ze negatywne wpisy pod jej adresem pisze jedna osoba i do tego dziewczyna :D tak luska, tak, wszyscy cie tu kochaja i podziwiaja procz tej jednej twojej fanki ale ona na pewno tak z zazdrosci :D

Gość gość
w kontekscie kafeteryjnych par, a wiec Lusinym partnerem jest komiczne wiecznie zywy. X twoja glupota przebila rondla:D

Gość gość
"ale widocznie ty nie wiesz podwójna idiotko żałosna podążaczko śladami mojego nicka" x Skad pomysl, ze jestem kobieta? Nietrafiony zreszta :)

Gość gość
Lusia to zakompleksiona, samotna baba dajciez jej spokoj okrutnicy nie dowalajcie jej, bo i tak ma przesrane