Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sophie96

Zjawiska paranormalne i różne takie

Polecane posty

Gość Sophie96

Cześć :) Chciałam zapytać Was czy mieliście styczność z podanymi niżej zjawiskami. Czytaliście o nich, praktykowaliście je ? Znacie jakieś fora na ich temat ? Które z nich wydają Wam się najciekawsze ? Mam ochotę zagłębić się powiedzmy w jeden temat tylko, że wszystkie są tak interesujące, że nie mogę się zdecydować. Pomóżcie. Oto i one: 1. LD - świadome śnienie 2. OOBE - wyjście z ciała 3. Aury 4. Czakramy 5. Kierowanie energią 6. Psychokineza - telekineza, telepatia, lewitacja itp. 7. Hipnoza 8. Prawo przyciągania Może znacie jeszcze inne tematy, o których nie napisałam. Podzielcie się doświadczeniami lub chociaż ciekawymi forami. Z góry dziękuję ;)

Gość Echo dnia
ta... kaszpirowski pierdolil glupoty a ja nic harris mnie macal - a ja nic sasiadka wahadelkiem wywahala mi syna - urodzilam corke zasnelam na plebanii - ksiadz po mnie przeszedl swiadomie i nawet nie zauwazyl jak widze glupia cipe to dre ryja: oo! be baba jest

Gość gość
Fundacja Nautilus

Gość Sophie96
Co do 'Fundacja Nautilus' to źle ujęłam temat. Chodzi mi bardziej o nasze umiejętności czy też o rozwój duchowy a nie o UFO czy duchy :)

Gość gość
sorry

Gość gość
mam świadome sny, telepatia, prawo przyciagania i kierowanie energia, to wszystko mnie dotyczy

Gość gość
ojciec pio ,marta robin to tak pochodzi od boga a ty wymieniłaś dary które pochodza od szatana

Gość gość
ja ineteresuje sie tym prawie 16 lat ,.Swoja wiedze czerpalam z miesiecznika 'NIEZNANY SWIAT' doraznie tygodnik 'GWIAZDY MOWIA'. byl etap 'WROZKI'.. Obecnie czytam'CZWARTY WYMIAR' moje wnioski mysle ze bardzo pomoglo mi w rozwoju pierwsze czsopismo ktore wymnienilam... Jak w tytule 'DO OSOB KTORE MYSLA I CZUJA WIECEJ NIZ INNI' na poczatku czytalam od deski do deski ... Wrozki i Gwiazdy mowia juz nie czytam...musze dodac ze zmnienil sie moj swiatopoglad podejscie do zycia stalam sie osoba bardzo uduchowiona. odbieram sygnaly od Aniolow... z ksiazek polecam AUTORA zakonnika CZESLAWA KLIMUSZKI posiadal zdolnosci jasnowidzenia pomagal policji w sledztwach 'Moje widzenie swiata' Na dzien dzisiejszy z uslug wrozek i im podobnych nie korzystam bo wiem ze otworzenie furtki silom nieczystym

Gość gość
jem majonez i bigos razem, dorzucam kalafiora i jajka z dżemem i jem🖐️

Gość gość
mnie bardzo zaintrygowala postac Czeslawa Klimuszki przepowiedzial owczesnemu kardynalowi Karolowi Wojtyle .ze zostanie papiezem ..a innemu duchownemu rychla smierc.Oprocz tego od malego posiadal dar leczenia najpierw przypadkiem pozniej robil mieszanki ziol.a w aptekach i sklepach zielarskich sprzedaja je do dzisiaj opatentowane jego nazwiskiem..bedac malym chlopcem gdy zobaczyl jakies ziele na lace od razu wiedzial jakie dolegliwosci leczy.........Ciekawa jest rowniez postac Stefana Ossowieckiego bardzo slynnego jasnowidza z ktorego uslug korzystal nawet marszalek Pilsudski..byl okres ze sila woli przesuwal przedmioty spojrzal na osobe i widzial jej przeszlosc czyny..... wspolczesnym jasnowidzem ktory mnie interesuje to Krzysztof Jackowski ma on ten dar kontaktowania sie z tamta strona wyczuwa energie osob zmarlych potrafi tym samym sie z nimi porozumiewac rowniez pomaga w sledztwach policyjnych

Gość gość
bo osoby jasnowidzace maja wglad w ksiege 'Akaszy' w ktorej to zapisane sa przeszle i przyszle wydarzenia kazdego czlowieka...... mowia ze zagladanie w przyszlosc to grzech.bo dla kazdego Pan Bog wybral to co ma go spotkac......Ale przeciez Czeslaw Klimuszko posiadal ten dar Jackowski mysle ze nic zlego nie robi bo jak znajda czyjes zwloki to sa godnie pochowane w poswieconej ziemii

Gość gość
tylko nie dzwonta do EZO bo im kabzy nabijeta

Gość gość
do osob ktora zalozyla ten temat mysle ze posiadasz doskonala wiedze w temacie ktory zalozylas ..moje pytanie w jakim celu czy sprawdzasz nas

Gość gość
do osob ktora zalozyla ten temat mysle ze posiadasz doskonala wiedze w temacie ktory zalozylas ..moje pytanie w jakim celu czy sprawdzasz nas

Gość gość
Nie wiem czy już ktoś o tym wspominał ale polecam książkę OJCIEC GIUSEPPE TOMASELLI – WYWIAD Z DEMOMEM. Oto cytat z tej właśnie książki: "Kłamiesz mówiąc o reinkarnacji, o przybyszach z kosmosu, czy też o błądzących po ziemi duszach poddanych oczyszczeniu. Dobrze wiesz, że przekonując ludzi o reinkarnacji, tym samym utwierdzisz ich w przekonaniu, że piekła nie ma. Pamiętasz jak jednego dnia zapytałem cię: „W Imię Boga, odpowiedz! Prawdą jest, że reinkarnacja, o której chcesz nas przekonać jest twoją sztuczką?”. Odpowiedziałeś:, „Jeśli wiesz, że to sztuczka, to, po co mnie pytasz? Nawet, jeśli kłamię, zawsze znajdzie się ktoś, kto mi uwierzy”.

Gość Alpha_
Chętnie porozmawiam na ten temat. GG: 6974412

Gość koniobij
Ja kiedyś widziałem ducha z gołym c****m.Poważnie.