Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DoDziewczyn

Co sądzisz o grubych chłopakach?

Polecane posty

Gość DoDziewczyn

Wiadomo ,,facet nie pies, na kosci nie leci'', a jak u Was sie ta zasada sprawdza ? :) Mam 14 lat, ważę blisko 107kg i chcę przytyć :)(Nie jestem jedyny, ktory chce to osiagnac) (Podoba mi się taki wygląd po prostu kwestia gustu) Nie jestem trollem ;) Po prostu ciekawi mnie wasze zdanie. p.s pytanie drugi raz zadałem bo nie było odpowiedzi tam.

Gość gość
to trzeba było podbić temat a nie K***A kolejny zakładać matole!

Gość gość
skoro kwestia gustu to na chooj nas pytasz o zdanie. jedne lubią chudzielców, inne normalnych, kolejne lubią mięśniaków i są też takie które lubią miśków. ale żeby jarać się otyłym facetem, który jest po prostu obleśny to jeszcze nie slyszalam :O ale tyj jak chcesz 🖐️ chooj Nas to obchodzi jak wygladasz i ile żresz :classic_cool:🖐️

Gość ktoś z forum
JESTEŚ CHORY...... OTYŁOŚĆ TO TAKŻE CHOROBA .

Gość gość
Mój mąż ma 29lat, ja 27. Ja mam bardzo kobiece kształty, ale jestem.szczupła Mój mąż lato, wiosna,jesień biega bo lubi uważa, że to go odstresowuje. W zime wychodzi raz na jakis czas na siłownie zazwyczaj raz na 2 tyg bo nie ma czasu. W tym roku miał mały brzuszek po zimie i nawet podobał mi się. Brzuszek spadl i.dlaje mnie podnieca.

Gość University
Nie, nie podobają mi się. Otyli faceci są obrzydliwi. Ty naprawdę masz 14 lat? Może 41? Albo 24? Jeżeli tak... Jesteś bardzo młody, jeszcze nawet nie facet, zdajesz sobie sprawę, że z otyłością długo nie pożyjesz? Narządy wysiądą. Idź do dietetyka, uprawiaj sport, chłopcy w Twoim wieku ważą 60-80 kg przeciętnie. Już nie będę mówiła o aspektach zdrowotnych. To jest nieestetyczne.

Gość DoDziewczyn
@University Mój kutong - twoje usta:)

Gość University
Możesz pomarzyć, chłopcze. Chciałeś opinii to masz :) Pozatym widać, że to prowokacja w dodatku słaba.